Hálózati töltők


A telefonos kezdőszettben a telefonon kívül a töltő az, ami biztosan megtalálható. Az iPhone töltő egy fali adapterből és egy lightning töltőkábelből áll össze, az 5-ös szériától felfele az iPhone 11 Pro Max töltőig bezárólag. A gyári töltők sokáig bírják csere nélkül, viszont előbb-utóbb valószínű, hogy ha az adapter nem is, az adatkábel cserére fog szorulni. Lehet ezeket pótolni újabb gyári verzióval vagy pedig utángyártottal, melyet sok-sok megbízható, minőségi márka kínál. A töltők megvásárolhatóak egyben kábellel is, illetve a két alkatrész külön-külön is pótolható.


Sorrend:


Sorrend:

A kategóriában található termékek között van iPhone 2G 3G 3GS 4 és 4S-hez alkalmas hálózati fali töltő, mely esetében még a fali adapter és az adatkábel egyben van, nem külön szedhető. Ezzel számos korábbi iPod készülék is tölthető. Az iPhone 5 telefontól kezdve a csatlakozó megváltozott, lightning típusú kimenetellel rendelkeznek a készülékek. Ezeknél már minden töltő két részben kapható. Kínálatunkban elérhető gyári és utángyártott adapter is. Ez utóbbi egy 230V feszültségű micro USB hálózati fali töltő adapter, amely univerzális, így nemcsak iPhone 8 töltő vagy iPhone 11 töltő, hanem HTC, Samsung, LG, Huawei és más márkák készülékeihez is használható. Akár iPod, iPad, mp3, mp4 és mp5 eszközöket is tölthetünk vele. 

Ha csak adatkábelre van szükség, abból szintén létezik gyári és utángyártott is. A gyári kábelek többnyire egyformák, az egyéb márkák által kínált termékek között pedig színben, formában, hosszban eltérő variációk közül válogathatunk. A régebbi szériákhoz csatlakoztatható kábel is jelen van ajánlatunkban, valamint a lightning töltőkábel is, amely például az iPhone SE 2020 töltője is, valamint iPad Mini, iPod Touch 5, iPod Nano 7 töltésére is alkalmas.

Legnagyobb választék a teljes töltőszettből van ebben a kategóriában, így ha például iPhone 11 Pro hálózati töltőt keresünk, itt biztosan találunk. Az Apple is többféle csomagot kínál, melyekben fali csatlakozós hálózati USB-s adapter és töltőkábel található iPod és iPhone készülékekhez. Az 5W-os Apple töltő Magyarországon is használatos európai csatlakozófejjel van ellátva. A töltő kicsi és könnyű, ezért egyszerűen vihetjük magunkkal mindenhova, akár zsebünkben is elfér. Bemenő feszültsége 100-240V 0.15A 50-60Hz. Ha nagyobb teljesítményű töltőt szeretnénk, szintén gyári verzióban van 10W-os is, mely gyorsabban feltölti a telefont és még ideálisabb iPad készülékekhez. Utángyártott töltőből a Devia egy megbízható választás, mely szintén több opciót ajánl. A Devia Smart Fast Charger Suit 1,2 méteres vezetékkel 5V-2.1A gyorsasággal tölti fel a készülékeket. A Devia MFI engedélyes iPhone töltőt is kínál, ami tulajdonságaiban megegyezik az előző típussal. Mindkét termék alkalmas iPhone 11 pro töltőnek, de ezen felül maga az adapter univerzális és bármilyen készülékkel használható, ha van hozzá megfelelő kábelünk. Soha ne óckodjunk utángyártott töltő vásárlásától, csupán győzödjünk meg arról, hogy megbízható forrásból és megbízható gyártótól vásároljuk az adott terméket. Ezen két Devia töltőnek CE, FCC, RoHS biztonsági tanúsítványai vannak, valamint kompatibilisek iOS 8, 9 és 10 rendszerekkel is. A töltőkábel tiszta rézhuzal magból és TPE borításból áll, csak úgy, mint a gyári esetében. A töltő PC és ABS anyagokból áll, ami ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, és ahogy említettük, univerzális is.

 


Webáruház készítés