Áruvisszavét

 Minden termékünkre a törvényi feltételeknek megfelelően indoklás nélküli 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk.

Visszaküldés helye: Glóner Márk postán maradó 3434 Mályi Fő utca 35.

Fontos, hogy sértetlen legyen a termék, tehát ne legyenek rajta használatból eredő nyomok. Sérült terméket nem tudunk visszavenni. Kipróbálni ezért lehetőség szerint óvatosan célszerű a terméket. Amennyiben a termék sérülésmentes, de a csomagolás sérült, úgy a termék árának csak az 50%-át tudjuk visszatéríteni.

Az üzletünkbe árut visszavinni csak előzetes emailes vagy telefonos egyeztetés után lehetséges.

Amennyiben a termék hibás, és ezért szeretné visszaküldeni, akkor kérem a fenti címre küldje vissza a terméket egy legolcsóbb postakész borítékban (kb. 155 ft) saját költségen. Előtte kérjük értesítsen bennünket emailben vagy telefonon a hibáról. Ha a termék bruttó 6 ezer forint feletti, akkor kérem nyomkövethető módon küldje vissza nekünk a terméket (csomag vagy ajánlott levél). Ha ezen költségeket nem szeretné vállalni, kérem írjon emailt és küldünk általunk bérmentesített csomagcímkét a visszaküldéshez, de ha Ön előre kifizette a postán szállítást, azt utólag nem tudjuk visszatéríteni. 14 napos áruvisszavét esetén minden esetben a vásárlónak kell állnia a visszaküldés költségét, a csomagcímke csak hibás termék esetén opció.

Webáruház készítés