Asztali / vezeték nélküli töltők


Egy iPhone vezeték nélküli töltő rendkívül hasznos és praktikus kiegészítője lehet a mindennapoknak, akár az irodában, akár otthon. Csupán az eszközt kell csatlakoztatni egy fali töltő segítségével a hálózathoz, és ezt követően a telefont könnyen ráhelyezhetjük és bármikor elvehetjük az adapterről. Így nem kell kábelekkel bajlódni, lehúzni a csatlakozóról a telefont, szimplán el lehet emelni a készüléket. Viszont nem minden telefon kompatibilis az iPhone asztali töltővel, de már erre is van megoldás kínálatunkban átalakító adapter formájában.


Sorrend:


Sorrend:

A kategóriában megtalálható a két különböző típusú iPhone töltő- és adatkábel. A régebbi típusú, mely iPhone 2, 3, 4 és altípusaikhoz illeszkedik, valamint az újabb, iPhone 5-től használatos lightning típusú kábel. Ez utóbbi való az összes újabb Apple telefonhoz is. Egy fali töltő adapter is van ebben a menüpontban, mely egy utángyártott, univerzális töltő, így nemcsak iPhone-hoz alkalmas - megfelelő csatlakozójú USB kábellel bármilyen telefont tudunk vele tölteni, sőt kamerát, fényképezőgépet, tabletet is. Természetesen iPod és iPad termékekkel is működik, melyekhez ugyanaz a töltőkábel szükséges, mint az iPhone-hoz. 

Vezeték nélküli töltőkből széles a választék, különböző márkák különböző teljesítményű és eltérő paraméterekkel rendelkező termékeket kínálnak. Ezeket választhatjuk tudásuk alapján, vagy dizájn alapján, hiszen egyes darabok kiegészítőként is szolgálhatnak a helyiségben. A Qi vezeték nélküli töltő pad micro USB adatkábellel és a saját készülék fali töltő adapterével csatlakoztatható a hálózathoz, mely Samsung, Sony, LG, Nokia, Windows Phone, HTC, Nexus készülékekhez is használható, de iPhone X Qi töltőként ajánljuk ebben a kategóriában, azaz iPhone X vezeték nélküli töltőként. Ez a kedvező árú töltőpad kompatibilis minden olyan okostelefonnal, amely rendelkezik a Qi vezeték nélküli töltés technológiával. Amely készülék nem csatlakoztatható ilyen módon, az többségében felszerelhető egy Qi hátlappal, vagy tokkal. Például iPhone 4, 5, 6, 7 készülékekhez szükséges ilyen lap, de iPhone 8 vezeték nélküli töltőként már alkalmas. A készülék frekvenciája 100-200KH, töltési távolsága pedig 4-10mm, tehát fontos, hogy tényleg a pad-re legyen helyezve a telefon. A bemeneti áram DC 5V és 1500mA, a kimeneti pedig 5V és kb. 1000-1300mA. Paramétereit tekintve a töltő 9mm magas és 69 mm az átmérője, és mindössze 45 gramm a tömege.

A Devia is rendelkezik Qi technológiás töltőpad-del, ami nagyjából közép árkategóriába sorolható, ugyanakkor pink színével izgalmas dekorációja lehet a lakásnak, vagy felvidíthatja az irodai légkört. Ez a töltő a Devia Non-Pole sorozatának egy induktív gyors töltője, amely kifejezetten alkalmas például iPhone 11 Pro vezeték nélküli töltő gyanánt, de természetesen a sima iPhone 11 vezeték nélküli töltője is lehet. A gyors töltés érdekében Qualcomm Quick Charge 2.0 technológiát alkalmaztak a tervezés és gyártás során, hatalmas 10 W-os kimeneti teljesítménnyel. Fontos részlet, hogy a gyors töltés elérésének érdekében olyan fali töltőhöz kell csatlakoztatni a pad-et, amely támogatja a gyors töltés technológiát. A színes külsőn kívül további előnye a terméknek, hogy csúszásgátló szilikonnal rendelkezik az alja, ezzel stabilizálva a készüléket töltés közben. A töltési feszültség 5V / 2A, 9V / 1.8A módon változhat. Ha a teljes gyorstöltést szeretnénk elérni, használjunk 2A-s töltőt a hálozathoz való csatlakozás során. Tökéletes például iPhone XS vezeték nélküli töltőként használva.

A Nillkin Qi Disk 4 olyan univerzális vezeték nélküli töltő állomás, mely 5V/2A teljesítménnyel képes a kompatibilis telefonokat feltölteni, a Wireless Fast Charger technológiával. Ez a termék mindenképp a felsőkategóriás termékek közé tartozik, viszont garantáltan egy hosszútávú, megbízható befektetés. Ezt a töltőt szintén érdemes 2A-es hálózati töltővel csatlakoztatni, hogy maximálisan kihasználhassuk a gyors töltési funkciót, például iPhone SE vezeték nélküli töltő szerepében.


Webáruház készítés