Töltők (hálózati, szivargyújtó, asztali, vezeték nélküli)

Főkategória >Apple Iphone 3 4 5 6 7 8 X XS XR XS MAX 11 Pro MAX kiegészítők és alkatrészek >Töltők (hálózati, szivargyújtó, asztali, vezeték nélküli)

Amikor telefont vásárolunk, két alapvető, kulcsfontosságú résznek kell a dobozban lennie: a telefonnak és a töltőnek. Ha új telefont vásárolunk, mindig gyári töltő jár a készülékhez, ami pár évig biztos szolgálatot tesz. A kategória alkategóriáiban iPhone töltők, iPhone adatkábelek, például iPhone 11 Pro hálózati töltő, szivargyújtós autós töltők és asztali vagy vezeték nélküli töltők találhatóak. Annak megfelelően, hogy épp mire van szükségünk, ezek közül tudjuk kiválasztani a töltőt, melynél mindig figyelni kell arra, kompatibilis-e eszközünkkel.




A hálózati töltők között találunk fali töltőket, melyekből van gyári és utángyártott egyaránt, illetve teljes szett is. A gyári töltők nagyobb befektetések, ugyanakkor a minőségre garancia a márkanév. Kínálatunkban kapható olyan csomag, amelyben gyári adapter és adatkábel található. Ez 5V/1A teljesítményű lightning kábelt és USB hálózati töltő adaptert tartalmaz, mely nemcsak iPhone 8 töltő vagy iPhone 11 töltő például, hanem iPod és iPad is feltölthető vele. A töltő kis helyet foglal és könnyű, így egyszerűen hordozható, bárhol is kellene tölteni Apple eszközeit. A fali töltő adapter gyorsabb és kényelmesebb mód a töltésre, mint a számítógép USB portjának használata. A bemenő feszültség 100-240V, 0.15A, 50-60Hz, a kimenő pedig 5W. Ha ragaszkodunk hozzá, hogy márkán belül maradjunk, akkor pótoljuk ilyen vagy hasonló gyári töltővel a korábbit - a két alkatrész külön is rendelhető. Ha ez nem létkérdés, akkor viszont kiváló utángyártott iPhone töltő adaptert tudunk választani, ami egyben univerzális is, így Android vagy Windows Phone-okhoz is használható, a megfelelő kábel segítségével. Lightning kábel csatlakoztatásával iPhone 11 Pro töltőként vagy iPhone 11 Pro Max töltőként is használható. Bemenő feszültsége 220-230V. A korábban említett csomag utángyártott verzióban is megtalálható a készletünkben, Devia Smart Fast Charger Suit néven, mely 1,2 méteres iPhone 11 adatkábelt tartalmaz, ami persze más szériákhoz is alkalmas, valamint 110-240V bemenetű és 5V-2.1A kimeneteli teljesítményű töltő adaptert tartalmaz.

A töltő- és adatkábel valószínűleg a leggyakrabban cserélendő telefonos alkatrész, hiszen anyagából, könnyedségéből és a napi használatból adódóan hamar el tud használódni. Megtörhet például a műanyag bevonat, melyet követően a rézhuzal is szétválhat, illetve megszűnhet egy idő után a feszültség az adapterben. Kínálatunkban elérhető 1 méteres iPhone 2 3 4 töltőkábel, mely kompatibilis számos iPod-dal is, illetve az iPhone 5-től felfele más csatlakozóval rendelkező készülékekhez szükséges lightning adatkábel is. Ha iPhone SE 2020 adatkábelt keresünk, ez utóbbi kell ahhoz is. A kábelek között vannak gyári termékek is, illetve számos márka készít utángyártott verziókat is. Választhatunk hengeres formájú vagy lapos kábelt, illetve olyat is, aminek a műanyag borítás helyett szövetszerű anyaga van. Mindegyik elérhető többféle színben, így még ezek között is kedvünkre válogathatunk.

A szivargyújtós töltők az autóban, utazás közben praktikus eszközei a mindennapi ügyintézésnek, hisz miközben vezetünk, tudjuk tölteni a telefont. Ez kifejezetten hasznos, ha egész nap úton vagyunk, és nem lenne lehetőségünk fali töltőt használni. Ehhez ráadásul nem is kell töltő adapter, csupán egy töltő- és adatkábel, melyet a szivargyújtós adapterbe lehet csatlakoztatni az USB csatlakozó segítségével.

A vezeték nélküli vagy asztali töltők az otthoni vagy munkahelyi kényelmet szolgálják elsősorban, aminek köszönhetően nem kell a kábelekkel bajlódni, csupán ráhelyezzük a felületre a telefont és már tölti is. Ha nem kompatibilis a telefon ezzel a technológiával, adapterrel lehet rajta segíteni. Tökéletesen használható iPhone SE 2020 töltő gyanánt.

Webáruház készítés