USB Adatkábelek


A kategóriában rendkívül széles kínálat található iPhone adatkábelre. Ez a kiegészítő az egyik, vagy inkább az abszolút leggyorsabban elhasználódó alkatrésze a telefonnak és általánosságban a legtöbb elektronikus készüléknek. A telefont viszont manapság már mindennap töltjük, és így óhatatlanul is elhasználódik a töltőkábel. Mivel nem vaskos anyagból készül, és csavarjuk, húzzuk, tépjük, nem kell neki olyan sok idő, hogy valami hibásodás jelenjen meg rajta. Viszont szerencsére könnyű is pótolni, és a szimpla gyári verziót akár színben, akár teljesítményben, vagy ellenállóképességben, eltérő típusra cserélhetjük.


Sorrend:


Sorrend:

Elérhető kínálatunkban a régi iPhone töltő- és adatkábel, amely iPhone 2, 3, 4 készülékekhez használható. A kábel 1 méteres, fehér színben kapható és iPhone-on kívül még régebbi szériából származó iPod, illetve MP3, MP4, MP5 készülékkel is kompatibilis. Az új típusú lightning kábel is elérhető, ebből rengeteg verzió van. Ez a basic típus iPhone 7 adatkábeltől, iPhone 8 töltőkábelen át, iPhone 11 Pro töltőkábelig bármelyik készüléket ki tudja szolgálni. Ha különlegesebb töltőt szeretnénk, a Devia Tube Lightning ezüst-kék töltőkábele kiváló választás lehet. 1 méteres vezetékkel, 2.4A-es teljesítménnyel például iPhone 8 adatkábelként vagy iPhone 11 töltőkábelként használhatjuk. De ha mégis maradnánk az egyszerű, letisztult, fehér színnél, de maradnánk a Deviánál, erre is van megoldás: Devia Smart Cable lightning töltőkábel is kapható webáruházunkban, 1 méteres kábellel. A töltők többsége hengeres alakú, de ha lapos kábelt keres, az is megtalálható. Szintén a Devia kínálatából ajánljuk a Devia Flat Cable Lightning kábelt, ami 5V/2A nagysebességű teljesítménnyel tölti a készülékeket, 1 méteres kábellel. 

A Devia Storm 2in1 egy elképesztően praktikus adatkábel, ami alkalmas arra, hogy USB végű lightning kábelről átalakítsuk Type-C végű lightning kábellé, azaz adaptert tudunk belőle csinálni, például két telefon, vagy más készülék közötti adatátvitelhez. Az USB fejet egyetlen mozdulattal le tudjuk hajtani oldalra, ám egy kis pánt megtartja, ezáltal nem kell attól tartani, hogy elveszítjük és nem tudjuk többé rendes töltőként használni. Amíg a Type-C csatlakozót szeretnénk használni, ezt lehajtva tudjuk "tárolni", és amikor ismét töltésre van szükségünk, csak visszacsukjuk az USB fejet. A feketében kapható kábel 2.1A-rel tölti a telefont és más kompatibilis készülékeket. Alkalmas iPad, iPod töltésére is, és például iPhone 8 Plus adatkábelnek vagy iPhone XS adatkábelnek. A Devia Smart Series PD Cable egy komolyabb teljesítményű adatkábel, mely Type-C és lightning csatlakozójú eszközöket köt össze. Ez a fehér kábel 1,5 méteres, és 18 W-os teljesítményre képes! A Devia már önmagában garantálja a minőséget, de ez a termék még pluszban MFI engedélyes is. Kiváló a nagyobb igényű iPhone 11 adatkábelének, vagy iPhone 11 Pro adatkábelének.

A kategóriában elérhető még számos egyéb lightning töltő, különböző színekben, kissé eltérő teljesítménnyel. Van olyan lightning Type-C adapter, ami kábel nélküli, egy kis adapter alakítja csak át egyik csatlakozót a másikra. Egy nagyon kedvező termékcsomag is kapható, amely tartalmaz egy flipes bőrtokot, egy képernyővédő edzett üvegfóliát, egy power bank-et, valamint egy fekete lightning adat- és töltőkábelt. Így egy csapásra le tudhatunk mindent! Ha azonban ezek közül valami nem tetszene, vagy másmilyet szeretnénk, webáruházunkban ezek a termékek egyesével is kiválogathatóak, és megrendelhetőek.


Webáruház készítés