LCD Kijelzők


Az okostelefonok kijelzője egy igen sérülékeny alkatrész, melyet a legkisebb ütés, karcolás is tönkretehet. Természetesen, ha vigyázunk a telefonra, és például teszünk rá tokot, fóliát - elsősorban üvegfóliát, akkor megelőzhetjük a kisebb baleseteket. Azonban még ilyen esetben is előfordulhat, ha például magasról esik le, vagy valami súlyosabb tárgy ráesik, hogy megsérül. Ezt gyárilag kicseréltetni horribilis összeg, ezért sokan szokták mondani, hogy inkább új készüléket vásárolnak, mintsem kicseréljék a kijelzőt. A kategóriában azonban kiváló minőségű utángyártott LCD kijelzőket talál, így jobban jár a cserével, mint egy új telefonnal.


Sorrend:


Sorrend:

Bár szerencsésnek mondhatjuk, és hálásak lehetünk a technológiai fejlesztésekért, be kell látnunk, hogy a végtelen előnnyel együtt néhány hátrányt is hoztak magukkal. Egy régi, kezdetleges telefont még szinte ha a falhoz vágtunk sem lett baja, manapság pedig kesztyűs kézzel kell bánni minden elektronikai készülékkel. Persze ezzel nincs semmi gond, kicsit több odafigyelést igényelnek, a sok-sok lehetőségért cserébe, amit elérünk általuk. Alapvetően normális használat mellett minden okostelefonnak, az iPhone készülékeknek is, bőven elég, ha felteszünk rá egy edzett üvegfóliát, és egy oldalakat és hátlapot fedő tokot. Így ha nem dobáljuk a telefont ide-oda, és rá sem ejtünk semmit, ki kell bírnia az olyan eseteket, ahol például leesik. Még járólapon sem szabad összetörnie, megkarcolódnia, ha ilyen védelemmel van ellátva. Vannak ugyanakkor olykor kellemetlen esetek, amikor épp arra a pici sarokra esik le a készülék, ahol nincs védelem. Egy teljes képernyőt védő fólia esetén szinte fizikailag lehetetlen, hogy az a része leérjen, így ilyen típus beszerzését javasoljuk.

Ha azonban megtörténik a baj, fóliától, toktól függetlenül, különböző kimenetelei lehetnek. Lehet egy kisebb karc, pókhálós törés, nagyobb kijelzőt átszelő repedés. Egy karccal egészen sokáig ki lehet húzni, viszont a pókhálós törés elég veszélyes. Olyan apró szilánkokra tud törni a kijelző, hogy észre sem vesszük, ahogy potyog ki belőle, és a legveszélyesebb része, hogy könnyen a szembe is kerülhetnek a darabkák, ez pedig már komolyabb gondot okozhat. Arról nem is beszélve, hogy a kiesett darabok helyén, és persze a repedésekben is, a kosz, por könnyen bejut a telefon belsejébe, roncsolva ezzel az elektronikát. A nagyobb repedések pedig a szemnek sem tesznek jót a képernyőre való gyakori meredés során. 

Bármi is történt, egy kijelző csere nem olcsó mulatság. Sokan nem tudják azonban, hogy nemcsak gyári alkatrésszel lehet pótolni a sérült kijelzőt, utángyártott vásárlására és beszereltetésére is van lehetőség. Míg a gyári árak esetén inkább megvárják a használók, hogy új készüléket engedhessenek meg maguknak, és inkább elszenvedik a sérült kijelző okozta problémákat, addig utángyártott kijelző vásárlása esetén még a beszereléssel együtt is sokkal kedvezőbben jön ki a végösszeg. Így mi ezt javasoljuk, és ehhez számos Apple készülék utángyártott LCD kijelzőjét kínáljuk. Egészen az iPhone 5 modellig visszamenőleg tudunk kijelzőt ajánlani. Mivel mindegyik készülék más és más, nem lehet ugyanazt a kijelzőt két majdnem ugyanolyan telefonhoz használni, így külön gyártott például az iPhone 6, az iPhone 6S kijelző és a 6 Plus is. Az iPhone 7 plus kijelző fehér és fekete változatban kapható. IPhone 8 LCD kijelző és iPhone 8 Plus kijelző is van kínálatunkban, hiszen a Plus széria mindig nagyobb az eredetinél. A legújabb Apple telefonok kijelző hibásodására is kínálunk utángyártott verziót, tehát iPhone XR kijelzőtiPhone XS LCD kijelzőt, iPhone 11 kijelzőt és iPhone 11 Pro LCD kijelzőt.


Webáruház készítés