Kijelzővédő fóliák és edzett üvegek


Az okostelefonok egyik legnagyobb hátránya, hogy már közel sem olyan strapabírók, mint a régi nyomógombos telefonok. Persze ezzel szemben kismillió előnyük van, és ha kellő figyelmet fordítunk a védelmükre a használat kezdetétől fogva, akkor nagy gondokkal nem kell szembenéznünk, bármennyit is használjuk. Az Apple termékek a többi márkához hasonlóan jó minőségű védelmet érdemelnek, mivel ha valamilyen sérülés éri a kijelzőt, hátlapot, oldalakat, a javítás, esetleg csere ára a csillagos égbe szökhet. Ezért iPhone üvegfóliát, méghozzá tempered glass típusút ajánlunk, elsősorban iPhone kijelzőfóliát, de a hátlapra is érdemes lehet beszerezni egyet, ha nincs tok a készüléken.


Sorrend:


Sorrend:

A telefon tényleg túl könnyen kiesik a kézből, tekintve, hogy manapság szinte mindig mindehova visszük magunkkal és bárkivel előfordul, hogy kicsúszik a kezéből. Az is lehet, hogy rossz helyre tesszük le, és valami ráesik, rádől, stb., a szerencsétlen esetek lehetősége szinte végtelen. Sokszor már az is elég, ha a táskánkba úgy tesszük be, hogy nem figyelünk, mikor mellédobjuk a lakácskulcsot és egy másodperc alatt felkarcolja a képernyőt. Persze, ha vigyázunk a telefonra csökkentjük ezeket a lehetőségeket, de még akkor sem tudunk mindig mindent kivédeni. Ezért tényleg nagyon fontos, hogy megvédjük a telefont ezektől a külső környezeti hatásoktól, amit a legkönnyebben egy képernyőfóliával tudunk elérni, természetesen a telefontokon kívül. A kettő együtt megbízható védelmet nyújt.

Webshopunkban mindegy egyes iPhone készülékre talál fóliát, egészen a 3-as szériától a 11 Pro Max-ig bezárólag, ezen belül pedig vannak műanyag, üveg, UV-s és keretes fóliák. Vannak a kategóriában elő- és hátlapi iPhone fóliák is, melyek közül attól függően választhatunk, hogy van-e hátlapot védő tok a telefonon. Ha van, akkor nem szükséges rá fóliát tenni, elegendő csak a képernyőre. Viszont, ha semmilyen módon nem szeretnénk a telefon eredeti dizájn elemeit eltakarni, vagy a készüléket akár csak pár mm-rel is megvastagítani, jobb a hátuljára is tokot helyezni. IPhone edzett üvegfólia mindegyik modellre vásárolható, legyen szó 5 5S 5C SE karcálló edzett üvegfóliáról, 6 6S tempered glass kijelzőfóliáról, 7 7S fóliáról, vagy 8 / SE 2020 edzett üveg védőfóliáról. Ezek a fóliák mind speciális edzett üvegből készülnek, mely 9H keménységgel bír. Ennek köszönhetően biztos védelmet nyújt karcok, törések, kosz és por ellen. A keménysége ellenére az anyag rugalmas olyan módon, hogy azt felhelyezni rendkívül egyszerű és buborékmentesen kivitelezhető. Az üvegfólia jelenléte egyáltalán nem rontja a kijelző élességét, vagy érzékenységét, így jelenléte szinte észrevehetetlen.

A kategóriában továbbá olyan iPhone telefonfóliák is vannak, amik a kijelzőt fedő üvegrészt egy színes keretbe foglalják. Ez többnyire fekete vagy fehér színben található meg, melyet passzinthatunk a készülék színéhez. Számos márka kínálja a különböző eljárással ellenállóvá tett fóliákat, melyek közül bármit választunk, biztosan nem okoznak csalódást. Azonban ha nem edzett üvegfóliát vásárolunk, hanem a legalapabb műanyag fóliát, fontos tudni, hogy ezek csak a karcokkal szemben védenek, az ütéseket nem tudják felfogni úgy, hogy a telefon épsége biztosítva legyen, és fennáll a buborékosodás esélye is.


Webáruház készítés