Szivargyújtós Autós töltők


Az iPhone autós töltő rendkívül praktikus kiegészítője lehet minden utazásnak, akár munkába menet, két üzleti találkozó közötti távon, vagy egy hosszabb úton is. Ha például egész nap ügyeket kell intézni, és nem férünk hozzá hálózati fali töltőhöz, akkor az autó szivargyújtójába csatlakoztatott kábellel könnyen feltölthetjük telefonunkat. A termékek között vannak gyorstöltős iPhone szivargyújtó töltők is, amikkel akár fél óra alatt 50%-ra lehet tölteni a készüléket. Nemcsak iPhone-t, hanem iPodot, iPad-et is lehet ilyen módon tölteni.


Sorrend:


Sorrend:

Amire szükség van egy szivargyújtós töltéshez, az az adapter, amelyet az autó elektronikai rendszerére csatlakoztatunk, illetve egy töltő- és adatkábel. Ezek közül mindkettő megtalálható a kategóriában. Igaz, ha menet közben szeretnénk tölteni a telefont, például külső akkumulátor, azaz power bank is használható, ennél viszont fennáll a lehetősége, hogy elfelejtjük magunkkal vinni, vagy feltölteni. Az autóban pedig mindig van feszültség járó motornál, és ez így sokkal egyszerűbb módja a készülékek töltésének.

Kétféle iPhone adatkábel van, az egyik a régebbi típus, mely iPhone 2 3 3G 3GS és 4 4S készülékekhez alkalmas, ezen kívül számos iPod széria és az MP3 MP4 MP5 készülékek is tölthetőek vele. A kábel 1 méteres, így elsősorban a vezető és anyós ülésről érhető el kényelmesen, de akár a hátul ülők is tudják használni. A másik töltőkábel lightning típusú, ami iPhone 5-től lehet akár iPhone 11 Pro autós töltő szivargyújtós technológiával is, vagy épp iPhone 8 autós töltő, szintén szivargyújtós adapterrel kiegészítve. Szintén csatlakozik iPad Minihez és újabb iPodokhoz is.

A Wozinsky 3.1A-es gyorstöltős USB adaptere a Quick Charge 3.0 technológiával iPhone XS autós töltő szivargyújtós formában is tökéletesen használható. A bemenet 12V-24V, a kimenet pedig a következőképp oszlik meg a két USB csatlakozó között: USB1 QC3.0: 5V/3.1A, 9V/1.8A, 12V/1.8A és USB2: 5V/3.1. Ez jó megoldás, ha több eszközt szeretnénk egyszerre tölteni, például az iPad-et és az iPhone-t egyszerre, vagy két telefont is lehet párhuzamosan csatlakoztatni rá. A PureGear Apple iPhone lightning szivargyújtós töltő Apple MFI engedéllyel ellátva rendelhető, mely egy plusz garanciát ad a termékre. Mivel ezen a készüléken van egy USB csatlakozó és egy beépített lightning töltőkábel, szintén két eszközt tudunk egyszerre tölteni. Az összes bemenet DC / 12V, a kimenet pedig DC / 5V, 3,4A összesen, melyből az USB kimeneti teljesítménye 5V/1A, a lightning kábelé pedig 5V/2.4A. Az összteljesítmény 17W, és egy további előnye a terméknek, hogy a spiral lightning kábel 1,5 méterre kihúzható, így a hátsó ülésről is kényelmesen elérhető. Természetesen ez is ideális iPod és iPad töltéséhez. A Hoco szivargyújtós iPhone töltő 1 méteres lightning kábellel rendelkezik és 2 USB kimenetellel rendelkezik, valamint az előző feketétől eltérően fehér színben kapható. A bemeneti feszültség DC / 12-24V, a kimenet pedig változó, az USB 1 esetében 3,6 V - 6,5 V / 3A, 6,6 - 9 V / 2A, 9,1 V - 12 V / 1,5 A 18 W, a másik USB-nél pedig 5 V - 2,4A, tehát a teljes kimenet maximum DC 5V / 3.4A. A készülék túláram elleni védelemmel van felszerelve, így nem okozhat balesetet. Quick Charge 3.0 technológia segítségével lehet iPhone 11 autós töltő szivargyújtós adapterrel együtt, és még ezt a nagy áramkövetelményű telefont is gyorsan fel tudja tölteni.


Webáruház készítés