Egyéb tartozékok


Van néhány olyan elektronikai kiegészítő, amiknek a beszerzése nem az első gondolata mindenkinek, ugyanakkor ha el kezdjük használni őket, sok mindenben tudnak segíteni és megkönnyíteni akár a mindennapi életet, akár a különlegesebb alkalmakat. Az ilyen egyéb telefontartozékok általában univerzálisak, így iPhone telefonokon kívül jószerivel az összes többivel is lehet őket használni, persze attól függően, hogy a kábel, a kimenet megfelelő-e. Ilyen például a kameralencsevédő, amire mindenki csak akkor gondol, ha már megkarcolódott, vagy esetleg betörött a kamerája. 


Sorrend:


Sorrend:

Kameravédő Apple iPhone 11 Pro-ra és Pro Maxra kapható webáruházunkban, mely plusz védelmet biztosít a kamerának. Ebből vannak olyan változatok, amik edzett üveggel védik a lencsét. Ez egyáltalán nem befolyásolja a fotók, videók minőségét. Persze lehet, hogy néha meg kell törölni, de legalább nem közvetlen a kamerát töröljük, hogy egyszerű mozdulatokkal is lehet benne kárt tenni, például apró karcot ejteni rajta. Ezek többsége kiváló alumíniumból és a már említett edzet üvegből állnak, így minőségi anyagokról van szó, és nem kell attól tartani, hogy rövid időn belül újra lesz szükség. Természetesen ez a költség eltörpül ahhoz képest, amit akkor kellene fizetni, ha a kamerát akarnánk kicseréltetni. Ez az eszköz hatékonyan csökkenti a kameralencse károsodásának kockázatát. Az üveg hajszál vékony, gyakorlatilag észrevehetetlen, és az alumínium is visszafogott, így a telefon eredeti kinézetét nem befolyásolja, illetve garantálja a kényelmes használatot.

A kényelem további fokozására vásárolhatunk stylust, másnéven kapacitív érintőceruzát. Ezek által nem kell kézzel használni a telefont, ha valamiért nem szeretnénk, például ha írnánk vagy rajzolnánk, és hitelesebb végeredményt fogunk kapni. Több színben elérhetőek, és minden érintőképernyős eszközzel kompatibilisek, legyen az okostelefon, tablet vagy akár gps. 

Ha arra kerülne a sor, hogy új készüléket vásárolunk, és a régi SIM kártyánk túl nagy vagy túl kicsi bele, van lehetőség SIM-kártya vágó, illetve SIM-kártya adapter vásárlására. Ha nagyobb SIM-re van szükség, akkor az utóbbit kell beszerezni, mely 3in1: Nano SIM-ről Micro SIM-re, Nano SIM-ről szabványos SIM-re, és Micro SIM-ről szabványos SIM méretre alakít át.

Az USB elosztó jól jöhet, amikor a laptopnak csak 1-2 USB csatlakozója van, de mi egyszerre több eszközt szeretnénk csatlakoztatni. Ennek segítségével, egyszerre akár 4 készüléket is rádughatunk. Vagy például ha telefonokat akarunk tölteni egyszerre, és az adatkábel megvan, de a töltőadapter nincs, szintén hasznos lehet.

Fotózáshoz praktikus eszköz a szelfibot, hisz használatának köszönhetően nem kell azzal küszködni, hogy beállítsuk valahova a telefont és gyorsan a 10 mp-es időzítő alatt mindenki beálljon. Szimplán belehelyezzük a tartóba a telefont és az exponáló gomb segítségével elkészítjük a fotókat, amikor már mindenki készen áll. Kínálatunkban van jack csatlakozós szelfibot, illetve lightning csatlakozós is. Ez utóbbi csak iPhone-okkal használható, míg a jack-es bármilyen telefonnal.

A ketegória további termékei HDMI kábel és webkamera takaró. A HDMI kábellel összeköthetünk laptopokat, számítógépeket TV-vel vagy monitorral, így nagy képernyőn nézhetjük a filmeket, videókat, vagy bármit amit szeretnénk. Így akár házimozit is ki tudunk magunknak otthon alakítani. Munkában is praktikus, a laptopot monitorhoz tudjuk kötni, így akár egyszerre két képernyőn is dolgozhatunk. A webkamera takaró a privát szféra óvására javasolt. Jobb, ha elzárva tartjuk mindig, kivéve, amikor videókamerán keresztül beszélünk valakivel.


Webáruház készítés