Iphone kamera állvány


Egy iPhone kameraállvány beszerzésével új dimenzióba helyezhetjük a fotózás, és kiváltképp a telefonos fotózás élményét. Termékeink univerzális okostelefon kameraállványok, így akár más márkák készülékeivel is lehet őket használni, nemcsak Apple telefonokkal. Az állvány használata lehetővé teszi, hogy időzített képeket készítsünk, ahol nem kell attól tartani, hogy eldől a telefon, vagy leesik, vagy esetleg pózolás közben elfordul és már nem is mi vagyunk a középpontban. Akkor is hasznosnak bizonyulhat, ha álló videót szeretnénk készíteni a kéz természetes remegése nélkül: ilyenkor is használhatunk egy állványt, amihez nem kell más, mint egy telefon tripod adapter és maga az állvány, és már készen is állunk a jobbnál jobb, minden igényt kielégítő fotók és videók elkészítésére.


Sorrend:


Sorrend:

Az egyik legpraktikusabb választás a rugalmas kameraállvány, vagyis octopus adapter nélkül, ezt ugyanis végtelen módon lehet használni, a lehető legnagyobb flexibilitással. Szinte bárhová fel lehet szerelni, ezzel olyan kameraállásokat létrehozva, amit szabad kézzel nem nagyon tudnánk kivitelezni. A név "oktopusz polip" abból ered, hogy az állványnak poliphoz hasonló lábai vannak, melyeket bármilyen irányban lehet tekerni-csavarni. Ezt nemcsak okostelefon tripod adapterként használhatjuk, hanem fényképezőgépekhez is. A szimpla vízszintes felületek helyett bármire fel lehet csavarni, legyen korlát, rács, asztalláb, stb., így tényleg számos lehetőséget biztosít a jó szögek kialakításához. Ha például egyenetlen a felület, az egyik láb behajlításával máris létre tudunk hozni egy vízszintes kameraállást. Ennek a nagy rugalmasságnak köszönhetően sok helyet sem foglal, hiszen egészen kicsire összetekerhető, és még akár zsebben is hordozható. Így csak előkapjuk, amikor szükség van rá, és helyszíntől függetlenül bárhova el tudjuk helyezni az állványt. Arra kell figyelni, ha esetleg fényképezőgépet is szeretnénk vele használni, hogy 275 gramm a teherbírási határ. 

Ez a kameraállvány viszont önmagában még nem elég, szükség van egy telefon tripod adapterre, ami tartja a telefont, hiszen ezzel tudjuk egymáshoz rögzíteni őket. Ehhez természetesen semmiféle szerszám vagy plusz eszköz nem kell, csak az állványból kiálló csavart kell az iPhone tripod adapterben lévő menetbe forgatni, és már kész is. A tartófej szélessége 60-85 mm között állítható, a beleillesztett telefon méretének megfelelően, azaz egyrészt nagyon sokféle telefonhoz lehet használni, másrészt állítva és fektetve is rögzíthető. Így már készen is állunk egy rögtönzött, vagy épp gondosan megtervezett családi, baráti fotózásra. Egy ilyen kis állvány segítségével még amatőr szinten is kicsit profikká válhatunk, legyen szó a fotózásról, vagy a videózásról - például ha valaki vloggerkedni szeretne, egy ilyen állvány a kezdő beruházások között van mindenképp. Ha már mobiltelefonos kameraállvány adapterre van szükségünk, ezt az univerzális darabot javasoljuk, mert sok más állvánnyal is kompatibilis, ha épp nem octopust szeretnénk, vagy tudjuk, hogy később másra váltanánk. 

Hogyha inkább csak hobbi szinten, nyaraláshoz, kiránduláshoz, csoportos programhoz szeretnénk valami egyszerű eszközt a legjobb csapatfotók elkészültéhez, akkor elég lehet egy szelfibot beszerzése is. Sokfajta létezik, ezek mind komplexitásban, mind árban eltérnek. A mi termékünk egy praktikus típus, mert árkategóriában abszolút megengedhető, mégsem a legegyszerűbb típusok közé tartozik. Exponáló gombbal van ellátva, aminek köszönhetően nem kell időzítőt állítani a telefon kameráján. Bedugjuk a jack kimenetelt a telefonba, és a szelfibot végén található, kezünkre eső kis gombbal el is készíthetjük a fotókat. Így nem marad le senki a fotóról, és a fotózó személy sem panaszkodhat, hogy róla nem lett jó a fotó.


Webáruház készítés