Tokok


Telefontok nélkül manapság nem is érdemes az okostelefont használni, hiszen felépítésüknek köszönhetően könnyen kicsúszhatnak kezünkből. Ha sokáig anélkül szeretnénk használni, hogy bármilyen alkatrészt kellene cserélni rajta egy szerencsétlen baleset miatt, akkor legjobb, és egyben legolcsóbb is, ha már rögvest a használat elején teszünk rá olyan tokot, ami legalább a telefon hátlapját védi. A kategóriában Apple telefontokok találhatóak, de nemcsak eredeti gyári termékek, hanem utángyártott darabok is, például Nillkin, Devia, Muvit, stb. 
A kategóriában négy alkategória található: a telefon hátlapját és oldalát védő iPhone telefontokok, melyek közül mutatunk is néhány példát, az egész telefont körbeölelő tokok, telefontartók, illetve vízi sportokhoz, vagy bármilyen vízi tevékenységhez készített vízálló tokok, végül pedig sportoláshoz kifejlesztett kartokok. Ez utóbbiak nagyon funkcionálisak futók, vagy más hasonló sportot űzők számára, ugyanis nem kell a telefont a futónadrág zsebébe tenni, ami sok esetben lehúzza azt, vagy kényelmetlenül nekinyomódik a lábunknak, és nem is kell az elkerülhetetlenül izzadó kezünkben szorongatni. Csak felcsatoljuk felkarunkra a tokot és belehelyezzük a telefont, így könnyen mérhetjük a távolságot, sebességet, vagy hallgathatunk róla zenét, podcastot mozgás közben. A vízálló tokok pedig kiválóak úszás méréséhez, vagy vízalatti felvételek készítéséhez, ebből vannak különböző típusúak. Elérhető olyan, amely mintegy bőr ráfeszül a telefonra, így kényelmesen használhatjuk víz alatt is, de vannak olyan termékek is, amelyeket akár a nyakunkba hordva is tudunk a vízbe vinni. Ha például nem is akarjuk annyira használni a víz alatt, mint inkább csak nem akartuk a strandon kint hagyni, akkor ez praktikus megoldás lehet. Az egész telefont védő tokok között vannak flipes tokok, amiknél a kijelzőt védő rész, mint egy kisajtó kinyitható, így végig védve marad a telefon, és a használat végeztével a képernyő is újra védve van, így ezzel a védelemmel szinte lehetetlen a telefonban bármilyen kárt okozni. Vannak olyan bőr telefontartók is, amikbe hordozás céljából tudjuk a telefont belerakni, majd használathoz ki kell venni. Ezek esetén mindenképp ajánlott a telefonra elő- és hátlapi üvegfóliát is helyezni, hogy ne eshessen baja, amikor használjuk. A tokok között különböző stílusúak vannak, csajosabb, elegánsabb, visszafogott, stb., és némelyik övre is csatolható, ami üzletembereknek tökéletes választás lehet.

A legtöbb terméket a telefon hátlapját védő tokok kategória tartalmazza, amelyben végeláthatatlan lehetőség közül választhatunk. Stílusban, anyagban, színben, márkában eltérő termékek sokaságát kínáljuk. A szilikontok az egyik legmegbízhatóbb lehetőség, amely rugalmas anyagának köszönhetően felfogja az ütéseket, és biztos védelmet nyújt a karcok ellen. Ezek között megtalálhatóak a clear view tokok is, melyek átlátszó anyaguknak köszönhetően láttatni engedik a telefon eredeti külsejét. Ez jó kompromisszum, ha nem szeretnénk eltakarni a dizájnt, de szeretnénk megvédeni a telefont. Ilyen az összes iPhone szériára elérhető, legyen szó 7/8 vagy 7/8 Plus-ról, X/XS vagy XS Max-ról, 11 vagy 11 Pro-ról. Ezek a tokok szupervékonyak, mindegyik 0.3 és 0.5 mm között van, ezért nem kelti vastag készülék látszatát, valamint védi a készüléket hátul és oldalt is, megemelt sarkainak köszönhetően pedig még a kijelző oldalára is felkúszik. A kategóriában vannak eredeti gyári szilikontokok is, melyeknél magasabb árral kell számolni. Szintén sosem okoz csalódást az OtterBox, ami az egyik legelismertebb tokgyártó. A Symmetry kollekció termékei kettős anyagból készülnek, egy szintetikus gumi belsőből és egy külső polikarbonát héjból. A Nillkin, a Muvit és a Devia egyaránt kínál szilikontokokat és műanyag tokokat, a BCN pedig kifejezetten az utóbbira specializálódott bohókás, színes, mintás darabjaival. A GKK 360 Full Protection az egyik legmegbízhatóbb műanyag tok, mely speciális 3in1 kialakításával áll ellen az ütéseknek.

Webáruház készítés