Autós motoros kerékpáros kiegészítők


A kategóriában olyan praktikus elektronikai kiegészítők találhatók, melyek egyrészt autóban való utazáshoz, másrészt kerékpáros vagy motoros közlekedéshez, túrázáshoz kínálnak lehetőséget a telefon, vagy más készülék biztonságos használatához, valamint töltéséhez. Ilyen például az iPhone kerékpáros tartó, iPhone motoros tartó, valamint iPhone autós töltő. Vannak továbbá adatkábelek, mint jack kábel, szivargyújtók, USB adapterek, és még sok egyéb kiegészítő, ami megkönnyítheti a mindennapokat, vagy épp a nyaralásokat.


5 termék
Autós töltők


Az autós, motoros, kerékpáros kiegészítők tág kategória, hisz három sokban eltérő járműről beszélünk. Az egyes alkategóriák termékeiben azonban közös, hogy jelentősen hozzájárulnak kényelmünkhöz, és a telefon, vagy más elektronikai eszköz biztonságos használatához. Az autós töltők külön oldalt kapott, hiszen ezek a termékek kicsit más célt szolgálnak mint az iPhone autós tartók. Ebben megtalálható a kétféle iPhone kábel, azaz a régi Iphone 2 3 4 szériákhoz tartozó töltőkábel, valamint az iPhone 5-től bevezetett lightning kábel, ami egészen a legutóbbi 11-es szériáig kompatibilis. Ezt autós szivargyújtóba lehet csatlakoztatni, amely az autó áramkörére csatlakozva tudja tölteni a telefont, iPad-et, egyéb tabletet, iPodot, mp-s lejátszókat. Az egyik legjobb autós töltő a Wozinsky autós szivargyújtós gyors töltője, melynek 2 USB kimenetele van, így egyszerre akár két készüléket is lehet tölteni, maximum 6A-rel. A két csatlakozó közül az egyik Quick Charge 3.0 technológiával van ellátva, így ha gyorsan szeretnénk feltölteni a telefont, ebbe érdemes dugni. Vannak PureGear, Devia, BlueStar és egyéb márkájú autós töltők is. Ez a kis találmány lehetővé teszi, hogy ha utazás közben lemerül a telefon és nyilván nem elérhető a fali töltő, az autóban is tölthessük azt. A Wozinsky alkalmas többek között iPhone 8 autós töltőnek.

A másik kategóriában autós és motoros, kerékpáros telefontartók vannak, melyek elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a telefonos alkalmazásokon keresztül elindított navigációt nagyjából szemmagasságba lehessen tenni, ezzel elkerülve, hogy lefelé kelljen nézegetni az ölünkbe vagy a sebességváltó előtti kis polcra. Ez nemcsak balesetveszélyes, de hatékonynak sem mondható annyira, így például egy szellőzőrácsba helyezhető tartó remek alternatíva. Ennek a tartófeje 55-85 mm között állítható a készülék szélességének megfelelően, illetve 360 fokban forgatható. Kiváló iPhone 7 autós tartónak. Ehhez hasonló, de tartókar nélküli szellőzőrácsba illeszthető autós tartó is van, mely ugyanolyan méretű telefonok vagy készülékek tartására alkalmas, illetve szintén forgatható. Használható például iPhone 8 autós tartónak. A másik típus a szélvédőre helyezhető tartó, ami általában tappanccsal marad a helyén. Ezzel kicsit magasabbra tudjuk helyezni a telefont, és még csak a szellőzőig sem kell lefele nézni. Kicsit dizájnosabb darab a PDA/GSM öntapadós autós tartó, mely nemcsak alumínium színben elérhető, hanem rózsaszín, arany, fekete, és ezek kombinációjában is. Akár iPhone 11 autós tartónak is használhatjuk.

Kerékpárra és motorra szintén a navigáció kedvéért érdemes beszerezni egy tokot, de zenehallgatás megkönnyítéséhez és hívások fogadásához is alkalmas lehet, persze ez utóbbi kettő inkább a biciklin, hisz a motorn aligha lehet hallani bármit is, és veszélyes is lenne a külső zajokat kiszűrni. Az univerzális, por- és cseppálló tok mindkettőre rászerelhető, és bőr tokjának köszönhetően védi a szélsőségesebb körülményektől a készüléket. Arra azért figyeljünk, hogy nem vízálló a tok, így heves esőzés esetén már nem ez a megfelelő választás. A tok belső mérete: 110 x 150 x 30 mm. Ennél egyszerűbb, és nem teljes készüléket fedő univerzális biciklis telefontartó is elérhető készletünkből, mely 55-95 mm közötti szélességű és 120-162 mm közötti magasságú telefonok tartására alkalmas.

Webáruház készítés