Termék részletek


Apple iPhone 5/5S/5C/SE/iPad 4/iPad Mini eredeti, gyári Lightning - digitális HDMI AV-adapter - MD826ZM/A

ÚJ
Apple iPhone 5/5S/5C/SE/iPad 4/iPad Mini eredeti, gyári Lightning - digitális HDMI AV-adapter - MD826ZM/A
Raktárkészlet: 1 db
18 899 Ft


Most jóval nagyobb képernyőn, HDTV-n is megmutathatod a Retina kijelzős iPad, az iPad mini, az iPhone 5 és az ötödik generációs iPod touch kijelzőjén megjelenített összes diát, filmet, fényképet és egyéb tartalmat HDMI csatlakozón keresztül. A Lightningdigitális AV-adapter a készülék kijelzőjén látható tartalom pontos mását helyezi ki a többek által egyszerre élvezhető széles képernyős tévére, videoprojektor-vászonra vagy más, HDMI-kompatibilis kijelzőeszközre. A Lightningdigitális AV-adapter videokimeneti támogatásának köszönhetően többek között filmeket, sorozatokat is nézhetsz.
A Lightningdigitális AV-adapter a Lightning csatlakozós Retina kijelzős iPad, iPad mini, iPhone 5 és ötödik generációs iPod touch készülékekkel használható. A Lightningdigitális AV-adapterrel akár 1080p HD felbontásban tükrözheted HDMI-csatlakozós eszközökre (televízióra, kijelzőre, projektorra vagy egyéb kompatibilis kijelzőre) a készüléked kijelzőjén megjelenő tartalmat például az alkalmazásokat, prezentációkat, webhelyeket, diabemutatókat.
Az adapter a videotartalom, például a filmek, sorozatok, videofelvételek nagy képernyőn való lejátszását is támogatja akár 1080p HD felbontásban. A Lightningdigitális AV-adaptert egyfelől készüléked Lightning csatlakozójához, másik végét pedig egy külön beszerezhető HDMI-kábellel a televízióhoz vagy projektorhoz kell csatlakoztatni.

A doboz tartalma:


Apple Lightningdigitális AV-adapter


 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  APL-0055
  Státusz
  ÚJ    
  A vásárlás után járó pontok
  567 Ft
Webáruház készítés