Adatátvitel / Audio


Autóban való utazáshoz a kategóriában található mindkét alkategória hasznos segítséget nyújthat, ha iPhone telefonja van, vagy bármilyen más Apple készüléke. Az adatkábelek között különféle iPhone adatkábelek, ligthning adapterek és egyéb töltéshez vagy adatátvitelhez szükséges kiegészítők vannak, míg az audio tartozékok között például bluetooth audio adaptert, jack adaptert talál. Az adatkábelek a telefon vagy más eszköz töltéséhez, illetve adatátvitelhez szükségesek, az audio tartozékok pedig zenehallgatáshoz, ügyintézéshez elengedhetetlenek.


4 termék
USB Adatkábelek


Az audio tartozékok között olyan kábeleket talál, melyek segítségével például zenét, podcastot, előadást hallgathatunk az autóban, annak hangfalairól. Vannak olyan adapterek, amelyek a készülék csatlakozóját alakítják át többnyire jack csatlakozóra, hisz ez a standard fül- vagy fejhallgató kimenetel. Kínálatunkban elérhető vezeték nélküli bluetooth audio adapter is, mely egy kristálytiszta hangzású univerzális átjátszó. Segítségével elfelejthetjük a kábeleket, hisz az adaptert kell csak csatlakoztatni hangfalba, és innentől 10 méteres hatótávolságon belül érvényesül a bluetooth kapcsolat. Az adapter kompatibilis bármilyen okostelefonnal, legyen szó Iphone, Android, Windows Mobile és Symbian készülékről, illetve tabletekkel, iPad-del, laptopokkal is működik.

Szintén praktikus eszköz a Type-C jack adapter. Az újabb típusú okos készülékeknél ugyanis gyakran nincs jack csatlakozó a telefonban, és aki nem vásárol bluetooth-os fülhallgatót, hanem megtartja a régit, annak mindenképp szüksége van egy ilyen kis átalakítóra. 

Az USB adatkábelek között adatátvitelhez, illetve töltéshez használatos kábelek vannak. Megtalálható a régi iPhone kábel, ami 2 3 4 szériákhoz alkalmas, ez egy 1 méteres típus. Természetesen az lightning kábel is van a kategóriában, ami például iPhone 7 adatkábel és iPhone 6s Plus adatkábel. Ez szintén 1 méteres, fehér töltőkábel, amely egyben iPad készülékekkel is kompatibilis. Az ezekhez illő fali töltő adapter is ebben a menüpontban van, mely segítségével a hálózathoz csatlakoztatható a töltő az áramforrás eléréséhez. Eredeti, gyári Apple töltőkábelt is lehet utólag vásárolni, így a vásárláskor kapottat ugyanolyannal tudjuk helyettesíteni, de van például 2 méteres is, ami nagyon kényelmes, rugalmas használatot tud nyújtani. Használható többek között iPhone 11 Pro vagy Pro Max töltőkábelként. Természetesen ezek prémium minőségükkel szinkronban prémium árkategóriába esnek, így ha ennél kicsit alacsonyabb költségekkel számolnánk, a Devia utángyártott töltői remek minőséget nyújtanak megfizethető áron. A Devia Flat Cable Lightning 2A-es teljesítményű, 1 méteres lapos kábel. Tökéletes iPhone 8, X, 11 adatkábelnek. A Devia Tube Lightning egy kicsit dizájnosabb, több színkombinációban kapható, például ezüst-kék, illetve nagyobb teljesítményre is képes, 2,4A-rel tudja tölteni a készülékeket. Alkalmas iPhone 11 Pro Max adatkábelként, illetve iPhone 6S töltőkábelként is.

A kategóriában vannak még adapterek, melyek Type-C és lightning csatlakozójú készülékeket tudnak összekötni adatátvitel céljából, illetve micro USB és lightning adapter is van. Ezekre van vezeték is, de az adapternek még egyszerűbb a használata.

Webáruház készítés