USB Adatkábelek


Ahogy minden márkánál, az Apple esetében is az iPhone adatkábel az a kiegészítő, ami leghamarabb elavul, elromlik, megtörik, tehát valamilyen módon leamortizálódik. Javarészt mindennap töltjük a telefont, így a kábelt is napi szinten csavarjuk, húzzuk, tépjük, ki mennyire figyel oda a megfelelő használatra. De még ha óvjuk is, pár év alatt több mint valószínű, hogy le kell cserélni. Erre van lehetőség eredeti gyári termékkel, de számos kiváló, minőségi márka gyárt töltőket kifejezetten iPhone-hoz is, de például adaptereket, átalakítókat is lehet találni a kínálatban, melyeknek egyik vége lightning, azaz iPhone-nal kompatibilis. 


Sorrend:


Sorrend:

Az adatkábelek között megtalálható az az iPhone töltőkábel, amelyet az első néhány modellhez gyártottak - iPhone 2, 3, 4 készülékekhez használható, illetve ezek almodelljeihez. Ez 1 méteres, fehér, utángyártott kábel, amit bármilyen USB töltő adapterrel össze lehet kötni. Nemcsak a korábbi iPhone-okhoz jó ez a kábel, hanem iPodokhoz is, valamint MP3, MP4, MP5 lejátszókhoz is. Az iPhone 5-től kezdve az iPhone 6S adatkábelen át az iPhone 11 Pro Max töltőkábelig megegyezik a csatlakozó, ez a lightning kábel. Ez úgyszintén fehér, 1 méteres, és iPad-ekhez, újabb iPodokhoz szintén használható töltésre, adatátvitelre. Ha azonban eredeti, például iPhone 7 Plus adatkábelt keresünk, az is elérhető kínálatunkban. Választhat 2 méteres eredeti Apple iPhone lightning töltőt, vagy rövidebb 50 cm-es verziót is. A kábel nemcsak töltésre alkalmas, hanem számítógépekhez kötve szinkronizálásra, de így is lehet tölteni egyaránt, nemcsak fali töltővel. IPhone 6S töltőkábel, iPhone 8 Plus adatkábel pótlására is tökéletes választás. További utángyártott töltőkábel, akár iPhone 11 Pro töltőkábel, a Devia Tube Lightning, amely 2.4A-es teljesítménnyel tölti a telefonokat, illetve egyéb Apple termékeket. Sok színben elérhető, többek között elegáns ezüst-kék árnyalatban, ugyanúgy 1 méteres hosszal. Szintén a Devia terméke, de egy másik kollekció darabja a Devia Smart Cable Lightning, ami akár iPhone X vagy iPhone 11, 11 Pro Max adatkábelként is szolgálhat. A legtöbbhöz hasonlóan fehér, 1 méteres kábellel rendelkezik. 

A kábelekhez persze fali töltő adapterre is szükség van, amit pedig ehhez ajánlunk, az egy 230V hálózati feszültségen üzemelő micro USB csatlakozójú hálózati fali töltő adapter, amely bár elsősorban iPhone-okhoz készült, megfelelő kábellel összekötve HTC, Samsung, LG, Huawei okostelefonokat is lehet vele tölteni, továbbá iPod, iPad, MP3, MP4, MP5 töltésére vagy adatátvitelére is alkalmas.

Sok más színű, mintájú, formájú töltő- és adatkábel van még ajánlatunkban, melyek eltérő teljesítménnyel és ennek megfelelő árral rendelkeznek. A kategóriában elérhető még számos egyéb lightning töltő, különböző színekben, kissé eltérő teljesítménnyel. Például van olyan adatkábel, amely lightning csatlakozót alakít át Type-C típusú csatlakozóra, illetve ugyanilyen, de kábel nélküli adapter is. Ez hasznos lehet, ha két telefon között szeretnénk például fotót cserélni. Továbbá kapható olyan csomag, amiben több telefonos kiegészítő termék is van, mint üvegfólia, töltőkábel, telefontok és külső akkumulátor.


Webáruház készítés