Univerzális


Ha hálózati töltőre van szüksége, ezen termékek között biztosan megtalálja, amire szüksége van. A különböző márkájú, de egyaránt biztos minőségű termékek között könnyen kiválaszthatja, amire szüksége van. A legtöbb ezek közül univerzális hálózati töltő, fali töltő és töltőkábel, de megtalálható még ebben a kategóriában jack átalakító, USB elosztó és USB-C töltő is. Bár minden készülék csomagjában van töltő- és adatkábel megvételkor, mégis egy idő után szükséges újat venni, hisz az eredeti is elhasználódik előbb-utóbb.


Sorrend:


Sorrend:

Nagyon fontos, hogy mikor cserére szorul a telefontöltőnk, megbízható termékkel pótoljuk azt. Lehet ez a telefon márkájával egyező gyári töltő, vagy egyéb, univerzális töltő is, ami több készülékkel is használható. Ha például Samsung telefontöltőt keresünk, a Samsung Adaptive Fast Charging típus két színben is elérhető, fehérben és feketében. Ez eredeti gyári termék, mely a különleges technológia segítségével a kompatibilis telefonokat akár félóra alatt feltölti 50%-ra, például a Galaxy sorozat készülékeit (S8, Note 8, stb.). Huawei telefontöltő is van kínálatunkban, méghozzá gyári USB adapterrel és Type-C kábellel, ami egy akár 9V/2A teljesítményű gyorstöltő Type-C töltő. Ugyanez a verzió elérhető környezettudatos csomagolásban, és mindkettő 1 méteres kábellel rendelkezik.

Legtöbbször a töltő- és adatkábeleket kell cserélni, mivel ezek vannak kitéve a legtöbb sérülésnek. A legtöbb kábel műanyaggal van bevonva, ezáltal ugyanis könnyű hajlítani, tárolni, rugalmas, amikor töltés közben szeretnénk használni a készüléket. Emiatt azonban az ellenállóképessége sem olyan nagy, a benne húzódó rézhuzalok és vezetékek nincsenek úgy megvédve. Ha szeretnénk óvni a kábelt, a legjobb, amit tehetünk, hogy mindig körkörösen tekerjük fel a töltőt tároláshoz, így a legkisebb az esélye annak, hogy megtörik valahol a külső borítás, illetve a műanyag csatlakozóknál fogva húzzuk ki az adapterből és a telefonból. Xiaomi telefontöltőhöz tökéletes az 1 méteres micro USB töltő, de mivel ez nem gyári, hanem univerzális kábel, használható LG, Huawei, HTC, stb. készülékekhez is. Használható fényképezőgép, gps, tablet és egyéb micro USB kimenetelű eszközök töltésére. Type-C adatkábel univerzális kivitelezésben szintén elérhető, mely használható akár Thunderbolt 3 kábelként is Apple készülékekhez. Ha két Type-C típusú készüléket szeretnénk összekötni adatátvitelre, a dupla Type-C adatkábel a legegyszerűbb megoldás, de Type-C adapterrel töltésre is használható.

Természetesen az adapter is megvásárolható a kábel nélkül, hisz az is tönkremehet úgy, hogy a kábel maga még működőképes. A kategóriában van gyári Samsung és Sony adapter, de a legpraktikusabb, ha univerzális adaptert vásárolunk, mert ezzel nem zárjuk ki vagy lassítjuk adott márkák készülékeinek töltését, amire olykor szükség lehet. Ez a típus akár iPhone töltőnek is használható, a megfelelő kábellel párosítva.

További kategóribéli termékek az átalakítók. Van jack kimenetelű fülhallgatóhoz Type-C készülékről, illetve USB-C-re átalakító szintén Type-C készülékről, amik adatátvitelre hasznosak. Utóbbiból van a Huaweinek saját gyári verziója is. USB elosztó is található, mely rendkívül hasznos lehet, ha egyszerre több telefont szeretnénk csatlakoztatni egy másik eszközhöz.


Webáruház készítés