Apple


Ebben a kategóriában Apple telefontöltőket talál, legyen az eredeti gyári vagy univerzális utángyártott típus. Amennyiben kompatibilis iPhone töltőt veszünk, úgy nem tesz különbséget, hogy gyári vagy nem, mert prémium márkájú gyártók termékeivel foglalkozunk. Persze minden készülékhez tartozik hálózati töltő, de vagy a töltőkábel, vagy az adapter, esetenként mindkettő, egy idő után elhasználódik, megszűnik benne a feszültség, megtörik, stb. és újra van szükség. Ehhez kínálunk fali töltőt, töltő- és adatkábelt, lightning töltőt és számos univerzális Apple hálózati töltőt.


Sorrend:


Sorrend:

Komoly problémát tud okozni a fali töltő lecserélése, hiszen fontos, hogy minőségi, hosszú élettartamú legyen, amire sokáig lehet számítani. Mindig csak megbízható forrásból, megbízható márka mellett érdemes dönteni. A legegyszerűbb tehát eredeti Apple töltőt vásárolni, ami alkalmas iPhone 5/5S/5C/SE/6S/6S Plus töltő gyanánt. A környezettudatosan csomagolt szett hálózati töltő adaptert és lightning kábelt tartalmaz. 5 W-os teljesítménnyel tölti iPod és iPhone készülékeit, miközben könnyű súlya és apró mérete miatt bárhova könnyedén magával viheti. Ennek kiváló helyettesítése lehet a Devia Smart Fast Charger Suit 1,2 méteres vezetékkel. Szintén Devia, szintén Smart Fast Charger Suit, ám MFI engedélyes az a szett, ami kifejezetten alkamas az iPhone töltésén kívül iPod és iPad töltésére is. Azon kívül a két csomag ugyanazt tudja: iOS8, 9 & 10 szoftverekkel kompatibilis, maximum 2.1A a teljesítménye, a kábel anyaga rézhuzal és TPE, illetve lightning az interfész típusa. Az adapter pedig mindkét esetben 110-240 V bemenettel, 5V-2.1A kimenettel rendelkezik és biztonsági tanúsítványaik is egyaránt CE, FCC és RoHS.

A leggyorsabb elhasználódást a töltő- és adatkábelek mutatják, hiszen rugalmasságuk miatt könnyen hajlíthatóak, ami növeli az anyag megtörésének esélyét is. A műanyag borításon belüli vezetékek, és rézhuzal pedig könnyen sérülhet ilyen esetben és megszüntetheti az áram közvetítését. Ezért nagyon fontos, hogy a kábelt a telefonból vagy az adapterből óvatosan húzzuk ki, a kábel műanyag csatlakozó végeinél, hiszen így nem rángatjuk a vezetékeket.Töltés során is fontos, hogy ne törjön a végeknél a szög, mert ettől fárad el az anyag a legkönnyebben. Amikor feltesszük a telefont töltőre, próbáljuk a kábel csatlakozóit olyan helyzetben tartani, ami hagyja a természetes hajlást, nem feszíti azt. Webáruházunkban elérhető önmagában a töltőkábel is, a régebbi Apple készülékekhez, az iPhone 4-ig bezárólag, illetve ez alkalmas az ezzel megegyező szériájú iPadekhez és iPodokhoz is. Az újabb modellekhezIphone 6, 7, 8, X, XR, XS, XS Max, 11, 11 Pro Max töltő szintén elérhető.

Adapter külön is van a kínálatunkban, amiből van gyári Apple - ez kompatibilis az összes iPhone, illetve dokkolócsatlakozóval vagy lightning csatlakozóval ellátott iPod készülékkel. Ebben teljesen biztos, hogy nem csalódunk, illetve a telefonnak is ez a legjobb. Kedvezőbb árban utángyártott univerzális fali töltőt is tud vásárolni, mely minden micro USB csatlakozójú kábelhez használható. Ez például hasznos lehet, ha más is szeretné használni a töltőt, nem Apple készülék töltéséhez. Természetesen gyári töltővel is működik más telefon töltése, viszont közel sem olyan gyorsan, így ha közösen tervezzük használni más márkák készülékeinek töltésére, jó vétel lehet az univerzális töltő. A főként iPadekhez javasolt 10 W-os adapter kiváló döntés lehet, ha nagyobb teljesítményű töltőt keres.


Webáruház készítés