Mobil telefon kamera állvány, szelfi bot

Főkategória >Okostelefon Mobiltelefon kiegészítők és alkatrészek >Mobil telefon kamera állvány, szelfi bot

A kategóriában található termékek lehetővé teszik flexibilis fotó készítését rugalmas kameraállvánnyal, illetve olyan mobiltelefonos kameraállvány-adapterrel, ami tripod videó tartóra helyezhető, továbbá kínálatunkban elérhető szelfi bot is. Ezek bárkinek jól jöhetnek, legyen szó nyaralásról, amikor közös fotót szeretnénk, de nincs ki elkészítse, vagy profi stabilizált videók készítéséhez, anélkül, hogy a kéz természetes remegése zavarossá tenné a képet. A tripodra fénykepezőgép is szerelhető, így ha beszerzünk egy állványt, használhajuk telefonnal is és fényképezővel is.


Sorrend:


Sorrend:

A webáruházunkban elérhető octopus camera pad egy olyan flexible kameraállvány, amelyet végtelen módon tudunk beállítani, felszerelni különböző helyekre. Az "oktopusz polip" fantázianévvel ellátott rugalmas mini fényképező- és videókamera állvány rugalmas lábainak köszönhetően végtelen sok helyre rögzíthető, még egyenetlen felületeken is vízszintes képet biztosítva. Szintén rugalmasságának köszönhető, hogy minimális helyen is elfér, mert összetekerhetőek a lábai, így akár a zsebünkben is vihetjük, mindössze 135x35x35 mm-es dimenziók jellemzik. Nagyjából 275 grammig tudja megtartani a ránehezedő súlyt, így nagyobb fényképezőgépeket is elbír. Így nemcsak hobbiból használhatjuk, professzionális fotó és videó elkészítéséhez is segítséget nyújt. Használhatjuk normál állapotában, teljes magasságával, de ha alacsonyabban szeretnénk elhelyezni, a lábak behajlításával ez könnyen elérhető. Rá tudjuk csavarni oszlopra, rácsokra, szinte bármilyen felületre, így különleges kameraállásokat hozhatunk létre, legyen szó kisebb videókameráról, fényképezőről, vagy mobiltelefonról. 

Ahhoz, hogy a mobiltelefont rá tudjuk szerelni, egy mobiltelefonos kameraállvány-adapterre van szükségünk, mely egyben tokként is funkcionál az okostelefon számára. Ezt mindenféle szerszám nélkül rá tudjuk csavarni a tripodra, az illeszkedés mentén. A tartófej állítható magassága 60-85 mm között van, ami követi a telefon méretét, és biztonságosan rögzíti azt, így fektetve és állítva is belehelyezhetjük azt. Ennek segítségével készíthetünk családi, baráti csoportfotókat, vagy a fiatalok jelenlegi kedvencét, különböző vicces vagy táncos videókat, illetve a népszerű divattá vált vloggerkedés elengedhetetlen eszköze egy ilyen adapter, amíg valaki be nem szerez egy komolyabb kamerát. Ez biztosítja a stabil képet, illetve még telefonnal is olyan minőségű videót tudunk létrehozni - ha maga az eszköz kellően új széria és viszonyag magas felbontású képet biztosító kamera van beszerelve - mint a profik.

Ha viszont ennyire nem vennénk komolyan a fotózást vagy videókészítést, de azért szeretnénk olyan csoportképet, amiben mindenki benne van, vagy jobban látszódik a háttér is, mert távolabb van tőlünk a telefon, akkor egy szelfibot a megoldás. Vannak különböző típusúak, egyszerűbb darabok és komplexebbek, de a mi ajánlatunkban található termék exponáló gombbal van ellátva, így nem kell időzítőt állítani a fényképező alkalmazásra, amivel egyébként is ritkán sikerül jó fotót készíteni, hisz vagy túl gyorsan süti el, és még nem midnenki igazította be magát, vagy túl sokára, mire mindenkinek lefagy már a mosoly az arcáról. A gomb nem igényel külön áramellátást sem, a telefon rögzítését követően a füllhallgató bemenetbe kell dugni a kábelt, azaz jack csatlakozót. Ha újabb a telefonunk annál, mintsem legyen rajta ilyen, akkor a telefon kimenetének megfelelő csatlakozóról jack-re átalakító adapterre van szükségünk. Ilyen van Type-C és lightning típus is, hiszen ezek azok a telefonok, amiknél néhány éve már hiányzik a jack kimenetel. De ettől függetlenül használható Iphone és Androidos készülékhez, mint Samsung, Huawei, Sony, HTC, Xiaomi, valamint Windows Phone-hoz is. A bot maximális hosszúsága 60cm. Kiváló nyaralások során, apró súlya és kicsire összecsukható jellege által, de csapatépítők, baráti programok során is jól jöhet.


Webáruház készítés