Samsung


Ebben a kategóriában Samsung telefontöltőt tud választani, akár eredeti gyárit, akár utángyártott típust. Ha nem Samsung márkájút, hanem univerzális hálózati töltőt vásárol, szükség esetén más márkájú készülékeket is ugyanolyan gyorsasággal tud tölteni. Minden telefonhoz jár a megvételkor hálózati töltő, de leggyakrabban a töltőkábel, és sokszor az adapter is, egy idő után cserére szorul, mert elhasználódik. Webáruházunkban pótolhatja a fali töltőt, a töltő- és adatkábelt, a Type-C töltőt és számos egyéb micro USB töltőt.


Sorrend:


Sorrend:

Amikor a fali töltőt szeretnénk lecserélni Samsung készülékünkhez, körültekintően kell választanunk, hiszen egy gyenge minőségű töltő akár ronthatja is a telefon élettartamát és működését. Webáruházunkban csak megbízható márkákkal dolgozunk, így szívesen ajánljuk az utángyártott töltő szetteket is, ám ha valaki a Samsungra esküszik, az is elérhető, fehér vagy fekete változatban. A csomag tartalma egy gyári USB hálózati töltő adapter és egy USB Type-C adatkábel, mely 5V/2A teljesítménnyel tölti a készülékeket. Ez a típus a Samsung Adaptive Fast Charging technológiát alkalmazza, amivel a kompatibilis telefonok akkumulátorát mindössze félóra alatt 50%-ra tölti, a nem kompatibiliseket pedig maximum 2 Amperrel tölti. Kompatibilisek például a Galaxy sorozat készülékei, az S8, S8+, Note 7, Note 8, stb.

Leggyakrabban a töltő- és adatkábeleket kell lecserélni, mert ezek tudnak a leggyorsabban tönkremenni. Mivel a rézhuzalt általában egy vékony műanyag borítja annak érdekében, hogy könnyen mozgatható, rugalmas és könnyű legyen, sajnos a strapabírása sem olyan nagy, mintha keményebb anyagból lenne. Ha vigyázni szeretnénk rá, mindig a műanyag csatlakozó résznél húzzuk ki a kábelt mind a telefonból, mind az adapterből, így elkerülhető, hogy meglazuljanak a rézhuzalok és vezetékek és megszűnjön az áramvezetés. Bár egy ideig még úgy is használható a töltő, rendkívül veszélyes, így ezt semmiképp ne várjuk meg, már törés esetén vásároljunk újat a biztonságunk érdekében. Különböző árfekvésben elérhetőek a kábelek, az 1 méteres alap teljesítményű típus kompatibilis az összes micro USB-t használó készülékkel, így akár fényképezőgépekkel, gps-szel, tablettel, stb., valamint USB-ről lehet vele tölteni a készüléket és adatkábelként, azaz adatátvitelre is használható. Az USB Type-C USB-C töltő hasonló tulajdonságokkal bír, univerzalitásának köszönhetően pedig számos márka készülékét tölthetjük vele, a Samsungon kívül. Kínálatunkban elérhető olyan USB Type-C adatkábel, mely mindkét végén Type-C kimenetellel rendelkezik. Ez alkalmas két Type-C eszköz összekötésére vagy megfelelő adapterrel töltésre is használható. Mindhárom kábel Thunderbolt 3 kábelként is használható például Apple készülékekhez.

Ahogyan kábel, úgy adapter is vásárolható külön, hisz esetenként míg a kábel jó és számítógépre vagy más eszközre csatlakoztatva tölti a telefont, addig a fali töltés már nem működik. Ilyenkor olyan adaptert válasszunk, ami leginkább megfelel igényeinknek. Ha ennek terén is fontos, hogy márkahűek maradjunk, a Samsung gyári USB hálózati töltő adapter a legjobb választás, ami szintén az Adaptive Fast Charging technológiával tölti a telefonokat. Ha tudjuk, hogy más telefont is töltenénk az adapterrel, válasszunk univerzális típust mert például használható iPhone töltőként is, vagy más telefonhoz, egyéb elektronikai eszközhöz, aminek USB csatlakozója van.


Webáruház készítés