Asztali / vezeték nélküli töltők


A vezeték nélküli töltő szuper kényelmes és egyszerű kiegészítője a mindennapi életnek, függetlenül attól, hogy otthon, az irodában vagy egy kávézóban használjuk-e. Nem kell töltő- és adatkábelekkel bajlódni, nincs mi összegabalyodjon, típustól függően szimplán rátesszük a telefont a wireless töltő egységre és már töltődik is. Könnyű súlyuknak és nem túl nagy méretüknek köszönhetően bárhova magunkkal tudjuk vinni és használni őket. A kategóriában talál iPhone vezeték nélküli töltőt, Xiaomi Qi töltőt, és még sok más készülékkel kompatibilis töltőt.


Sorrend:


Sorrend:

A vezeték nélküli töltők többsége egy speciális módszerrel működik, ez a Qi technológia. Ez nincs meg minden telefonban, hisz nem olyan sok évvel ezelőtt lett kifejlesztve. Azonban azok a telefonok, amelyekbe be van építve, tölthetőek vezeték nélkül, a töltőállomásra ráhelyezve. Samsung vezeték nélküli töltőnek például egy fekete vezeték nélküli töltő padet ajánlunk, mely micro USB kábellel csatlakoztatható a falhoz. Kompatibilis minden Qi vezeték nélkül tölthető okostelefonnal, így akár Huawei Qi töltőnek is tökéletes. Amivel nem kompatibilis, például Samsung Galaxy S3, S4, S5 vagy iPhone 5, 6, stb., azokba beépíthető Qi töltőegység, vagy olyan hátlapot kell tenni a telefonra, ami alkalmassá teszi a készüléket a töltés fogadására. A Nillkin Magic Tags Qi adapter Type-A például pont ezt a célt szolgálja - ha mondjuk Xiaomi vezeték nélküli töltőt keresünk, de a telefon csak 'Qi ready' - azaz kiegészítővel együtt kompatibilis a Qi töltőkkel, akkor egy ilyen adapterrel felszerelve a telefont, tudjuk használni a töltőt. A teljesítménye maximum 5V/1A, a töltés hatékonysága pedig minimum 70%. Ha iPhone Qi töltőt szeretnénk, akkor is használhatunk ilyen taget, ami olyan vékony, hogy akár a tok alá is befér. Bár van rajta egy kicsi ragadós felület, ami rögzíti a telefonhoz, a tok ráhelyezésével tovább rögzíthetjük, így biztosan zavartalan lesz a töltés folyamata. Az újabb szériájú telefonoknál nem szükséges ez a folyamat, iPhone X vagy XS vezeték nélküli töltőt könnyű szerrel találunk, hiszen 'Qi compatible' mindkettő. Ehhez választhatja a fehér Nillkin Qi Magic Disk 4 univerzális vezeték nélküli töltő állomást, mely 5V/2A teljesítménnyel tölti a készülékeket, melyet ha 2 Amperes töltővel használ (az állomást a fali töltővel töltve), gyors töltőként funkcionál. Az egyszerű, letisztult dizájn által a töltő az irodai, otthoni berendezés dekorációjaként is szolgálhat. A Nillkin terméke inkább a felső árkategóriába tartozik, ha azonban inkább a középkategóriában nézelődnénk, a Devia Qi Non-Pole univerzális vezeték nélküli töltőállomása jó választás lehet, szintén 5V/2A teljesítménnyel tölti a készülékeket, ha Huawei vezeték nélküli töltőt keresünk, ha más telefonhoz, hisz univerzalitásának köszönhetően bármilyen kompatibilis készüléket tudunk vele tölteni. Van kék és rózsaszín is, így a berendezéshez illő árnyalatot választhatunk, hogy valódi dekorációja legyen a környezetnek, valamint olyan csúszásgátló szilikonnal van ellátva az alja, ami biztosítja a stabil biztonságot töltés közben. A töltőt Qualcomm Quick Charge 2.0 technológiával tervezték, mely 10 W-os kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, így képes gyors töltést biztosítani okostelefonjának, amennyiben a használt fali töltő is támogatja ezt a technológiát. A Qi-kompatibilis telefont csupán ráhelyezi a Devia töltőpadra, és már töltődik is. A nem poláris, gyors induktív töltő garantálja a megbízható töltést.

Ha nem ragaszkodik a Samsung Qi töltőhöz, csak vezeték nélküli asztali töltőt szeretne, a Samsungnak van gyári töltője, audio kimenettel, fekete és fehér színben. Szintén elegáns dekoráció lehet mind a lakásban, mind az irodában.


Webáruház készítés