Samsung


A kényelmes, autóban való telefontöltéshez kiválóak a szivargyújtós töltők, melyeket utazás közben tudunk használni, és akár egy óra alatt feltöltik készülékünket, mely telefonon kívül lehet tablet, gps vagy más elektronikai eszköz. A kategóriában kínálunk gyári Samsung autós töltőket: adaptert is lehet külön vásárolni, ha csak arra van szükség, de csomagban is elérhető, akár Type-C, akár micro USB töltő- és adatkábellel, fehér vagy fekete színben. Ezen kívül USB elosztók, adapterek, jack audio kábel, Type-C és micro USB adatkábelek szintén megtalálhatóak a kategóriában.


Sorrend:


Sorrend:

Ha Samsung készülékek mellé keresünk töltőt a kocsiba, érdemes Samsung szivargyújtó töltőt választani, hiszen a kínálatunkban kapható termékek mind Samsung Adaptive Fast Charging technológiával vannak ellátva, mely a kompatibilis telefonok esetén működik effektíven, illetve a telefonnak, vagy egyéb készüléknek is kedvező, ha saját termékcsaládján belüli eszközökhöz van kötve. Tudunk csak adaptert is választani, ami van feketében és fehérben, ezt akkor ajánljuk, ha van otthon felesleges töltőkábel, amit a kocsiban lehet hagyni, hiszen az otthoni töltésre használt kábelt könnyű ott hagyni, ahol a legtöbbször használjuk, pl. az ágy mellett. Viszont ezt megelőzvén, csomagban is kapható gyári szivargyújtó töltő, micro USB kábellel feketében és fehérben, illetve Type-C adatkábellel szintén fehérben és feketében. Ezen töltők mindegyike a Samsung Adaptive Fast Charging technológiával kb. fél óra alatt fel tudja tölteni a kompatibilis telefonok akkumulátorát 50%-ra, mely kategóriába beletartoznak pl. a Samsung Galaxy sorozat modelljei, mint S6, S6 Edge, S6 Edge Plus, S7, S7 Edge, S8, S8+, Note 4, Note 5, Note 7, Note 8, stb. Az output 5V/2A, illetve 9V/1,67A. A nem kompatibilis telefonokat maximum 2 Amperrel tudja tölteni. Az említett autós töltők mindegyike ECO csomagolásban érkezik.

A Wozinsky Quick Charge 3.0 autós szivargyújtó töltője szintén jó választás, nemcsak Samsung készülékekhez, hanem bármilyen telefonhoz, iPodhoz, iPadhez és más tabletekhez, gps, vagy épp mp3/mp4/mp5 töltésére. 2 USB kimenettel rendelkezik, így egyszerre két készüléket is tölthetünk vele - mindegy, hogy micro USB, Type-C vagy lightning kábellel használjuk. A bemenet 12V-24V között van, a  kimenet pedig USB1 QC3.0: 5V/3.1A, 9V/1.8A, 12V/1.8A, USB2: 5V/3.1A. A max output: 6A (USB QC + USB 2).

Ehhez, vagy bármelyik adapterhez lehet rendelni a kategóriából Type-C vagy micro USB töltő- és adatkábelt, illetve olyan kábelt, mely mindkét végén Type-C csatlakozóval rendelkezik. Ez hasznos lehet például adatátvitelhez két ilyen kimenetellel rendelkező telefon között, vagy ha fényképezőgépről laptopra szeretnénk tölteni képeket. Ha gyakran van szükségünk arra, hogy Type-C kimenetelű készülékünkhez USB-t csatlakoztassunk, érdemes beszerezni egy USB adaptert, amiből az OTG az egyik legmegbízhatóbb márka. Ha egyszerre több USB-t szeretnénk csatlakoztatni, USB elosztó használata is lehetséges, amivel egyszerre négy készüléket lehet tölteni. Van kétféle jack kábel, az egyik mindkét végén jack kimenetelű audio kábel, mellyel a kocsiban tudunk zenét hallgatni iPodhoz, mp-s készülékekhez vagy telefonunkhoz csatlakoztatva (amennyiben régebbi széria és van még ilyen kimenetele). A másik egy Type-C és jack közötti átalakító, amely újabb típusú telefonokhoz jó, amelyekből már kivették a jack kimenetelt, így a régebbi fülhallgatók nem használhatók vele: ezzel az átalakítóval ez könnyen áthidalható. 


Webáruház készítés