Autós szivargyújtó töltők


A kategóriában megtalálhatóak kifejezetten Samsung autós töltők, melyek gyári szériásak, és elsősorban Samsung készülékekhez javasoltak, valamint univerzális szivargyújtó töltők, amik számtalan márkához használhatóak, a megfelelő adatkábel használatával együtt. Az autós töltő nagyon hasznos kiegészítő lehet a mindennapokban, hisz gyakran előfordul, hogy utazás, ügyintézés, stb. közben merül le telefonunk és nincs lehetőségünk fali töltő használatára. Ilyenkor tökéletes a szivargyújtós töltő, mert kényelmesen használható és gyorsan feltölti a telefont.




A Samsung menüpontban elsősorban Samsung szivargyújtó töltőket kínálunk, melyek kaphatóak csomagban, töltő- és adatkábellel együtt, illetve anélkül is. Utóbbi elérhető feketében és fehérben, ez egy Samsung gyári USB szivargyújtós töltő adapter, 5V/2A teljesítménnyel és Adaptive Fast Charging technológiával, ami a kompatibilis telefonok akkumulátorát akár már 30 perc alatt 50%-ra tölti, továbbá ECO csomagolásban érkezik. A Fast Charging kompatibilitás megvan a Samsung Galaxy sorozat termékeiben, az S6 modelltől kezdve az S8-on keresztül a Note 8-ig és még számos további telefonban is, így ezeket mind feltölthetjük akár egy óra alatt, miközben utazunk. Ugyanez a gyári szivargyújtó töltő kapható szintén fehérben és feketében, micro USB adatkábellel kiegészítve. Így az egész szettet a kocsiban tarthatjuk, nem kell a fali töltőhöz használt töltőkábelt hordozni magunkkal. Természetesen nem súly, ugyanakkor könnyű elfelejteni, főleg, ha adott helyen szoktuk tölteni a telefont, például az ágy mellett. A reggeli rohanásban különösen esélyes, hogy ott hagyjuk, így a legpraktikusabb, ha mindig a kocsiban tároljuk. Ez is környezettudatos csomagolásban kapható és ugyanolyan teljesítménnyel bír, mint a kábel nélküli termék, hisz az alapját ugyanaz a töltő képezi, tehát 5V/2A és szintén gyorstöltő. Ebben a menüben ezen kívül vannak USB elosztók, jack audio kábel, illetve Type-C átalakító jack kimenetellel fülhallgatóhoz, továbbá Type-C adatkábelek, amelyek Xiaomi vagy Huawei autós töltő kiegészítéséhez is alkalmasak.

Az univerzális töltők között többféle telefonhoz többféle márka termékét választhatjuk, például iPhone autós töltőhöz is találunk töltő- és adatkábelt ebben a menüpontban. Bármilyen telefonhoz, iPadhez, tablethez, iPodhoz, mp3, mp4, mp5 és gps készülékhez használható a Wozinsky autós szivargyújtó töltő, ami 3.1 Amperes gyorstöltő technológiával tökéletes például Xiaomi szivargyújtó töltőnek. Ráadásul ez a modell 2 USB kimenettel rendelkezik, így egyszerre két készüléket is tölthetünk vele, a következő teljesítménnyel: USB1 QC3.0: 5V/3.1A, 9V/1.8A, 12V/1.8A és USB2: 5V/3.1A, illetve max output: 6A (USB QC + USB 2). Ez hasznos lehet, ha például egyszerre van szükség a telefon és gps töltésére. Ha csomagban szeretnénk vásárolni autós töltőt, tehát kábelre is szükségünk van, Devia Dual néven találunk szivargyújtós töltő adaptert vagy USB Type-C kábellel vagy micro USB kábellel, mind 1 m-es vezetékkel és Devia Smart Dual USB Fast Charge technológiával, mely 5V/2,4A teljesítménnyel tölti a készülékeket és szintén 2 USB kimenettel rendelkezik. Fekete és fehér változatban is elérhető mindkét csomag. Kiváló választás lehet ez a termék, ha Huawei szivargyújtó töltőt keresünk. A kategóriában találunk még OnePlus, Apple, LG, Samsung, Sony töltőket, jack audiokábelt, dupla Type-C adatkábelt, USB elosztót, USB-C adaptert és Type-C jack kábelt. 

Webáruház készítés