Univerzális szivargyújtó töltők USB - Többféle márka


Sokszor utazás, ügyintézés közben merül le a telefon, gps vagy egyéb elektronikai eszköz, amit a kocsiban töltött idő alatt épp fel lehetne tölteni. Erre a legjobb megoldás egy szivargyújtós töltő, ami az autó áramvonalára csatlakoztatva tudja tölteni az adott készüléket. Van lehetőség gyári szivargyújtó töltő választására, melyet érdemes márkában a tölteni kívánt eszközhöz párosítani. Kínálatunkban talál azonban univerzális autós töltőt is, ami bármilyen márkájú készülékhez alkalmas.


Sorrend:


Sorrend:

Ha Samsung autós töltőt szeretne, körülnézhet a kifejezetten Samsung szivargyújtó töltőknek szánt kategóriában, ám itt is megtalálhatóak az akár csomagban, azaz töltő- és adatkábellel rendelhető töltők, vagy akár külön adaptert vagy kábelt is be lehet szerezni. Ugyanakkor a Samsung gyári töltői a Samsung Adaptive Fast Charging technológiával csak a kompatibilis telefonokat tudják fél óra alatt 50%-ra tölteni (pl.: S6, S6 Edge, S6 Edge Plus, S7, S7 Edge, S8, S8+, Note 4, Note 5, Note 7, Note 8, stb.), az egyéb márkájú, vagy ugyan Samsung, de nem kompatibilis készülékeket pedig maximum 2 Amperes teljesítménnyel töltik. Ha csak adaptert szeretnénk, elérhető feketében és fehérben, ha számít a szín, lehet választani - akkor a legjobb ez a megoldás, ha van egy felesleges töltőkábelünk, amit mindig ezzel együtt tárolhatunk az autóban, hisz könnyű otthon felejteni a fali töltőhöz használt kábelt. Ha nincs, vagy szimplán fontos, hogy a kábel az adapterhez tartozzon, válasszon csomagban kapható szivargyújtó töltőt, amit akár micro USB kábellel, akár Type-C kábellel kiegészítve is választhat, mindkét verziót fekete és fehér színben. Ezek mindegyike ECO csomagolásban érkezik. A töltők teljesítménye egységesen 5V/2A. További gyári töltőket az LG, Sony, Nokia és Apple kínálatában talál a kategórián belül.

A Wozinsky Quick Charge 3.0 autós szivargyújtó töltő bármilyen készülékhez ideális választás, akár iPhone autós töltőnek is használhatjuk, vagy iPod, iPad és egyéb tabletek, gps vagy épp mp3/mp4/mp5 töltésére is alkalmas. A töltő bemenete 12V-24V, a  kimenete pedig USB1 QC3.0: 5V/3.1A, 9V/1.8A, 12V/1.8A, USB2: 5V/3.1A. A max output: 6A (USB QC + USB 2). A 2 USB kimenetnek köszönhetően egyszerre két készülék töltésére is képes, egy időben. Bármilyen USB kábellel használható, lehet Type-C, micro vagy lightning kábel is. Dupla USB kimenetelű töltőt a Devia is kínál Devia Dual néven, 1 méteres Type-C vezetékkel és 5V/2,4A teljesítménnyel feketében és fehérben. Ez a típus tökéletes lehet például Huawei autós töltőnek vagy Xiaomi szivargyújtó töltőnek.

További termékek a kategóriában a töltő- és adatkábelek, iPhone, Type-C és micro USB típusúak, melyek közül a telefon kimenetelének megfelelően kell kiválasztani a kompatibilis terméket, például, ha Huawei szivargyújtó töltőhöz vagy Xiaomi autós töltőhöz már csak kábelre van szükség, a telefon szériájának megfelelően micro USB vagy Type-C kábeleink közül tud választani megfelelőt. Jack kábel is van, fülhallgatóhoz való átalakító gyanánt (Type-C), illetve audio kábel formában is, ami szintén az autóban használható. Adatátvitelre alkalmas dupla Type-C végű kábel, USB adapter és USB elosztó is van, mely persze nem csak adatátvitelre, hanem töltésre is alkalmas, egyszerre négy készülék rácsatlakoztatásával. 


Webáruház készítés