Samsung


A Samsung akkumulátorokat nem kell túl gyakran lecserélni, de mivel egyre többet használjuk a készülékeket napi szinten, és sokszor nem megfelelően töltjük a telefont, illetve bármilyen technikai probléma felléphet egy idő után, bizony van rá esély, hogy csökken a két töltés között eltelő idő. Előfordul, hogy váratlanul, vagy látszólag minden jel nékül, vagy egy nagyobb hőmérséklet változás miatt, lemerül a telefon, amire egyébként, maximálisan ép akkumulátorral, nem is reagálna érzékenyen. A kategóriában gyári és utángyártott akkumulátort is találni, melyet készüléktípustól és keretösszegtől függően érdemes megválasztani.


Sorrend:


Sorrend:

Amikor akkumulátort keresünk, ne feledkezzünk meg róla, hogy ez nem olyan, mint egy tok, vagy fólia, amit többféle telefonra is rá tudunk tenni. Az akkumulátorok semmilyen szinten sem univerzálisak, tehát fontos, hogy kifejezetten a saját készülékünkhöz válasszunk. Ennek egyik oka, hogy más méretűek az egyes modellek, ebből kifolyólag az akkumulátor mérete is más. Ennél is fontosabb azonban, hogy mindegyik egyedi paraméterekkel, tulajdonságokkal bír, és az akkumulátornak ezeknek is eleget kell tennie. Annak érdekében, hogy biztosítsuk az élettartam tervezett hosszát, fontos, hogy ne töltsük túl a telefont, azaz ne hagyjuk rajta túl sokáig a töltőn, amikor már 100%-on van, illetve ne húzkodjuk le a töltőről fél percenként, ne merítsük le teljesen túl gyakran, stb. Ezzel a legalapvetőbb lépést megtesszük afelé, hogy ne legyen gond az akkumulátorral. A kategóriában vannak gyári és utángyártott termékek is, melyek között a legnagyobb különbség az ár, azon kívül mindegyik prémium minőséggel biztosítja, hogy a vásárló nem csalódik a használatba vételt követően. Mindegyik akkumulátor, ami Samsunghoz való, lítiumion, azaz Li-Ion. Ahhoz, hogy a lehető leghosszabb élettartamot biztosítsuk az akksinak, kövessük a biztonsági előírásokat vagy javaslatokat mind a töltés, mind a tárolás kapcsán. Sok előnnyel bírnak ezek az akkuk, mivel a lítium a legkönnyebb fém, ami által az ebből készült akkumulátorok könnyűek, ugyanakkor tartósak. Ennél a típusnál nincs memóriaeffektus, vagyis nem képződnek kristályok az akkumulátorban, ezáltal nem kell rendszeresen tréningezni sem, sőt ennek a típusú akkumulátornak nem is tesz jót, ha teljesen kisütik - azaz nem kell teljesen lemeríteni, nem igényli. Ezek az akkuk nagyon kevés mérgező anyagot tartalmaznak és lassan veszítik el töltésüket.

A kategóriában szinte csak Samsung Galaxy akkumulátor van, egyetlen kivétellel, amely Samsung F490/F700/M8800 készülékkel kompatibilis. A SM-G3586F Galaxy Core Lite LTE 2000 mAh, az A510F Galaxy A5 (2016) 2900 mAh, a Samsung Galaxy S7 Edge akkumulátor 3600 mAh, az SM-G900 Galaxy S5 2800 mAh, a J510F Galaxy J5 (2016) 3100 mAh, a Samsung Galaxy S9 Plus akkumulátora pedig 3500 mAh teljesítményre képes.

Továbbá elérhető még Samsung Galaxy S6, S8, S10, S10 Plus, S10e, S20, S20 Plus és S20 Ultra akkumulátor, illetve néhány egyéb szériához illő akkumulátor.


Webáruház készítés