Akkumulátorok


Az mobiltelefon akkumulátor egy kulcsfontosságú alkatrésze a telefonnak, kiváltképp a mai okostelefonoknak. Ezek folyton a kezünkben vannak, állandóan használatban, így nagy teljesítményű, minőségi akkumulátorra van szükség, hogy ne merüljön le a telefon a szükségesnél hamarabb. Természetesen ezek életideje is véges, így ha az akksi megy tönkre előbb, mint hogy lecserélnénk a készüléket, kínálatunkból kiválaszthatja a telefonjához szükséges okostelefon akkumulátort.


5 termék
Apple


Az akkumulátorokkal kapcsolatban fontos tudni, hogy nem univerzálisak, azaz nem lehet egy bizonyos típust venni, majd pedig akármilyen telefonba behelyezni, még márkán belül sem. Az adott telefon konkrét paramétereinek megfelelően van kifejlesztve az akkumulátor, hogy az a készülék igényeit a legmegfelelőbben kielégítse, biztosítva ezzel a minél hosszabb élettartamot. Webáruházunkban a következő márkákhoz kínálunk akkumulátort: Apple, Huawei, LG, Samsung, Sony, ZTE, OnePlus és Xiaomi, valamint HTC akkumulátort, Nokia akkumulátort és Honor akkumulátort is tud tőlünk rendelni.

Apple akkumulátor többek között iPhone 5, iPhone 6 Plus és iPhone 8 készülékre kapható. Ezek mind Li-polymer, azaz lítium-polimer akkumulátorok, melyek nagy teljesítményűek, vékony és könnyű fizikumuk ellenére. Nagyon fontos tényező, ha nem szeretnénk anyagi vagy személyi sérülést okozni, hogy az akkumulátort nem lehet önállóan, otthon kicserélni, szakértelem szükséges hozzá, így a megrendelt terméket vigyük el egy szakszervizbe, hogy ott a profik beszerelhessék. Az iPhone 5 akkumulátor 1440 mAh, az iPhone 6 plus akksija 2915 mAh, az iPhone 8 akkumulátora pedig 1821 mAh teljesítményre képes. Ezek a termékek mind utángyártottak, tehát nem eredeti Apple márkajelzésűek. Ami még megtalálható ebben a kategóriában, az egy akkumulátoros hátlap, ami iPhone 6-11-ig mindegyik készülékre elérhető. A vékony, fogást nem zavaró védőtok Apple Certified minősítéssel rendelkezik, levehető vezeték nélküli akkumulátorral. Így egyszerre van egy tokunk, ami a szélén és élénél védett, emelt sarkokkal biztosítja a biztonságot, miközben a 2500 mAh teljesítményű vezeték nélküli akkumulátor tölti a telefont. Továbbá, a termék hivatalos Made for iPhone licencszel rendelkezik.

Samsung akkumulátorok közül a Samsung SM-G3586F Galaxy Core Lite LTE gyári akkumulátor 2000 mAh, az A510F Galaxy A5 (2016) gyári akkumulátor 2900 mAh, a G935F Galaxy S7 Edge gyári akkumulátor pedig 3600 mAh teljesítménnyel bír. Az Apple-nél magasabb teljesítményt a különböző típusú akkumulátor nyújtja, ugyanis ezek mind Li-Ion, vagyis lítiumion-akkumulátorok. Ezekre ugyanúgy vonatkozik, hogy csakis szakszervizben szabad beszereltetni. 

Webáruházunkban Xiaomi akkumulátort is kínálunk, többek között Redmi Note 7 és Mi 9 SE készülékekhez. Mindkét esetben gyári termékről van szó, ami garancia a hosszantartó, megbízható élethosszra, valamint a megbízható teljesítményre. A Note 7 akkumulátora 4000 mAh, a Mi 9 SE akksija pedig 3070 mAh teljesítményre képes.

A Huawei akkumulátorok is gyári termékek, legyen szó a P8 Lite/Y3 (2017) vagy a Mate 20 Lite/P10 Plus készülékekről, melyek esetében előbbi 2200 mAh, utóbbi pedig 3750 mAh teljesítménnyel tartja a telefont életben. Ezek is Li-polymer akkumulátorok.

Webáruház készítés