Apple


Az Apple akkumulátor egy olyan alkatrész, amit általában nem kell cserélni, de sajnos a mindennapos használat növekedése, a nem megfelelő töltési módszer vagy egyéb technikai problémák miatt előfordul, hogy az akkumulátor minősége csökken, egyre kevesebb időt bír ki a telefon két töltés között, váratlanul lemerül, például erőteljesebb hőhatás által, vagy látszólag mindenféle magyarázat nélkül. Ha nem akarjuk lecserélni a telefont, már pedig nem is kell emiatt, akkor ki tudjuk cserélni utángyártott vagy gyári akkumulátorra a régit. Az iPhone akkumulátorok mind modellre szabottak, tehát csakis olyat szabad rendelni, ami az adott készülékhez illik.


Sorrend:


Sorrend:

Fontos tényező, hogy az akkumulátorok nem univerzálisak, nem lehet többféle készülékbe helyezni őket, akkor sem, ha ugyanarról a márkáról van szó. Ennek méretbeli okai is vannak, de ezen kívül szimplán más teljesítményre és más technikai elemekre van szükség a különböző szériákhoz, hogy annak az igényeire szabott legyen maga az akkumulátor. Ez biztosítja, hogy a lehető legtovább tartja a minőségét, és nem kezd el gyorsabban merülni. A kategóriában található Apple akkumulátorok mindegyike utángyártott, azaz nem eredeti gyári termék. Ez nem jelent semmit a minőségre nézve, mert ezek is épp úgy prémium termékek, de árban klasszisokkal kedvezőbbek. Tehát az itt található termékek mindegyike lítium-polimer (Li-polymer). A lehető leghosszabb élettartam eléréséhez fontos, hogy betartsuk a biztonsági előírásokat, mind a töltéssel, mind a tárolással kapcsolatban. A LiPo akkumulátorok a többi típushoz képest nagyobb energiasűrűséggel rendelkeznek, emiatt viszont valamelyest gyúlékonyabbak is. Megeshet, hogy az akkumulátor instabillá válik és kigyullad, de ettől alapvetően nem kell tartani, ha rendesen karban tartjuk. A megfelelő töltésen és tároláson kívül még fontos, hogy olyan márkát válasszunk, ami megbízható, és a termékek is átesnek egy alapos minőség-ellenőrzésen, mielőtt forgalomba kerülnének. A kategóriában található termékek mindegyike megfelel ezeknek az elvárásoknak, ezen felül pedig a környezet óvása érdekében ECO csomagolásban kaphatóak.

A kínálatunkban egészen az iPhone 4 akkumulátorig visszamenőleg található akkumulátor, amely 1420 mAh teljesítménnyel bír. Az iPhone 5 akkumulátora 1440 mAh, a különbség szinte elhanyagolható a két típus között. IPhone 5s akkumulátor is van, amely 1560 mAh teljesítményű. A 6 Plus modell akksija 2915 mAh-s. IPhone 7 és 7 Plus okostelefonokhoz is tudunk akkumulátort ajánlani, melyek 1960 és 2900 mAh teljesítménnyel tartják a telefont töltött állapotban. Az iPhone 8 akkumulátor 1821 mAh-val működik. IPhone SE-re 1624 mAh teljesítmény szükséges.

Egy nagyon okos találmány a kényelmes, vékony, könnyű akkumulátoros hátlap, a Zypp Power Case, amely 2500 mAh teljesítménnyel képes tölteni a készülékeket, mindezt vezetékek, s egyebek nélkül. Ezt használhatjuk Iphone 6, 6s, 7, SE, 8 Plus, X, XS, XR, XS Max, 11, 11 Pro és 11 Pro Max akkumulátorként is. Ez az eszköz tulajdonképpen egy 2in1 megoldás, mivel az akksi védőtokként is funkcionál - védi a telefont a hátlap felől, az oldalán, illetve az emelt sarkokkal a készülék sarkait is, ami a legérzékenyebb pont, ha leesik. A termék Apple Certified, továbbá hivatalos Made for iPhone licenszt kapott.


Webáruház készítés