Autós töltők


Utazás közben, vagy egész napos autós ügyintézés közben nagyon kellemetlen, ha lemerül a telefon, hisz aligha van lehetőség fali töltőt keresni és ott feltölteni a telefont a hagyományos módon. Azonban egy iPhone autós töltő segítségével ez megoldható az autóban ülve, utazás közben, Apple készülékekkel is. Ez nagyon praktikus megoldás, ha valaki sokat ingázik városok, országok között, és nem áll meg hosszabb időre sehol. Az iPhone szivargyújtó töltő rácsatlakozik az autó áramkörére és annak segítségével fel tudja tölteni a telefont, iPad-et, iPodot. 


Sorrend:


Sorrend:

Nagyon bosszantó, amikor tehetetlenül ülünk a kocsiban, lemerült telefonnal, és nincs lehetőségünk töltésre. Azonban az autókban van lehetőség szivargyújtós töltő elhelyezésére, illetve újabb autókban már szimplán egy töltőkábellel is tudjuk tölteni a telefont, amennyiben van USB csatlakozó az autó műszerfalán. 

A Wozinsky Quick Charge 3.0 egy gyorstöltős szivargyújtós töltő, melyen egyszerre akár két eszközt is tudunk tölteni. A kimenetek a következőképp alakulnak: a két USB közül csak az egyik gyorstöltős, ennek 5V/3.1A, 9V/1.8A vagy 12V/1.8A a teljesítménye, a másik USB-nek pedig 5V/3.1A, de ha egyszerre töltjük őket, a max output 6A. Ezt a töltőt használhatjuk iPhone 8 autós töltőnek, ugyanakkor tablet, gps, fényképezőgép, és egyéb eszközök töltésére is alkalmas. Amire szükség van hozzá pluszban, az egy töltőkábel, melyből mindkét típus megtalálható a kategóriában, tehát a régi iPhone töltő, mely 1 méteres fehér kábel iPhone 2 3 4 készülékekhez, illetve iPodokhoz, régebbi iPad-hez, valamint az iPhone 5-től 11-ig használatos lightning töltőkábel, ami az újabb iPad-ekhez és iPodokhoz is megfelelő, ez szintén fehér és 1 méteres. Ezzel a kábellel tehát iPhone 11 autós töltőként is funkcionál ez a töltő.

Vannak olyan csomagok is, melyekben a szivargyújtós töltőadapter és a kábel is benne van. A Devianak számos ilyen terméke van, például a Devia Dual szivargyújtós töltő, melynek dupla fejes töltőkábele lehet Type-C és lightning is. Az 1,5 méteres fekete spirál vezeték végén a lightning töltőre ráakasztható egy kis kar segítségével rögzített Type-C csatlakozófej, így attól függően, hogy milyen készüléket szeretnénk tölteni, váltogathatjuk a fejet - és mivel rögzítve van mindkettő, biztosan nem veszítjük el egyiket sem. Így ha olyan ül az autóba, akinek nem iPhone telefonja van, ő is tudja tölteni okostelefonját, vagy más eszközét. A bemenet DC 12-24V, az USB A és a Type-C egyaránt 5V/2,4A teljesítményű, maximum 24W-tal. Kiváló iPhone 7 vagy iPhone 8 Plus autós töltőnek. A Devia Smart Series autós töltő adapterén USB és Type-C kimenet is található, melyhez olyan kábel jár, aminek Type-C csatlakozóját dugjuk az adapterbe és másik végén lightning fej van, így ezt tudjuk a telefonba csatlakoztatni. Viszont, ha USB végű vagy dupla Type-C kábelt használunk, más márkájú telefont is lehet vele tölteni. Lehet azonban többek között iPhone SE 2020 autós töltő is. A bemenet: 12-24V, az USB kimenet 5V/2.4A, 9V/2A vagy 9-12V/1.5A - ezen működik a Quick Charge 3.0 gyors töltés. Az USB Type-C teljesítménye 5V/3A, 9V /2A és 12V/1.5A, mindez 36 W intelligens IQ töltési feszültséggel. A HOCO márka is gyárt autós töltőket, lightning szivargyújtós töltőt is, melyhez lightning adatkábel is jár. Quick Charge 3.0 technológiával, 5V/3,4A teljesítménnyel tölti a készülékeket, túláram elleni védelemmel ellátva. Dual USB kimenetének köszönhetően egyszerre két eszköz is tölthető vele, az egyik USB-n, mely a gyorstöltő 3,6V-6,5V/3A, 6,6V-9V/2A, 9,1V-12V/1,5A teljesítménnyel, 18 W-on. Használhatjuk iPhone XS autós töltőnek.


Webáruház készítés