Hátlapok (hátlapot és oldallapot védő tokok)


A kategória az iPhone telefontokokra specializálódott, melyek közül mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt. Legyen szó műanyag telefontokról, szilikontokról, akár eredeti gyári szilikontokról, a kínálatunk rendkívül széles körű. Találunk kifejezetten a telefon hátlapját védő tokokat, illetve telefontartókat is, melyek az egész telefont védik, még a kijelzőt is. A különböző készülékek eltérő paraméterekkel rendelkeznek, ezekre mind megtaláljuk a megfelelő méretű tokot. Apple telefontokon kívül az Apple Watch okosóra több szériájára is találunk tokot, mely lévén, hogy csuklónkon hordjuk, szintén magas védelemre szorul.


Sorrend:


Sorrend:

Telefontok vásárlása esetén érdemes először átgondolni, hogy mennyire használjuk intenzíven a telefont, milyen gyakran fordul elő velünk, hogy kiesik a kezünkből, és mennyire szeretnénk a tokkal egyféleképp öltöztetni a telefont. Ugyanis bármilyen anyagból is választjuk a tartót, az ad egy plusz stílust, dizájnt a telefonnak, hacsak nem átlátszó tokot választunk, hisz ezek inkább a készülék saját elemeit engedik láttatni. Átlátszó tokot tudunk vásárolni akár szilikonból, akár műanyagból. A szilikontokok előnye, hogy rugalmas anyaguknak köszönhetően felfogják a kisebb vagy közepes erősségű ütéseket, valamint nemcsak a hátlapot védik - többnyire a telefon oldalát is biztosítják, megemelt szerkezetüknek köszönhetően pedig még a kijelzőt is elemelik a felülettől, ha azzal lefelé fordítva tesszük le. Nemcsak iPhone-ra kapható ilyen tok, hanem iPad-re, iWatchra is, így mindennek tudjuk garantálni a biztonságot, sőt, ha ezen készülékekből többet is birtoklunk, össze tudjuk őket dizájnban is illeszteni. Bár a szilikontokokból is van számtalan színű, mintájú termék, ezeknél leggyakoribbak az átlátszóak, még ha van is a hátlapon egy kisebb minta, illusztráció, felirat, stb. A legtöbb tok vékony, fényes és teljesen átlátható, így a szilikon nem ad koszos érzést a készülékeknek. Az iPhone 7 és iPhone 8 tok 5 mm átmérőjével szinte észrevehetetlen biztonságot nyújt a telefonnak. Az iPhone 7 Plus és iPhone 8 Plus tokok szintén megegyeznek méretben, így ezekre is passzol ugyanaz a tok, mely ez esetben csupán 3 mm, így hihetetlen, hogy milyen könnyű és vékony, mégis milyen strapabíró. Az iPhone XS tok is fényes és vékony, valamint részben a készülék oldaláról felnyúlva a kijelző legszélét is védi. Természetesen iPhone X-re is illeszkedik, hisz megegyeznek a paramétereik. Az iPhone XR tok egy picit nagyobb, mivel maga a készülék is az, erre a szilikontokra is ugyanazok a tulajdonságok jellemzőek, mint az előzőekre. IPhone 11 tok is van készletünkben, illetve iPhone 11 Pro tok és iPhone 11 Pro Max tok is.

A kínálatban megtalálható műanyag tokok különböző funkciókat tudnak betölteni, valamint eltérő ellenálló képességgel rendelkeznek. A GKK 360 3in1 Full Protection tokok például 3 részből álló és különleges kidolgozású anyagukkal tudják kiválóan védeni a telefont karcoktól, ütésektől. A BCN tokok kevésbé a védelem kapcsán kiemelkedőek, bár természetesen ellátják az alap elvárásokat, mégis inkább a bohókás minták, színek és vidám kavalkádok jutnak róluk eszünkbe. 

A Nillkin és a Muvit mindkét anyaggal dolgozik, valamint más, például szövetes anyagokkal is ötvözik a strapabíróbbakat. Ezek közül némelyek kijelző-védőfóliával együtt érkeznek, így egyszerre két legyet üthetünk rendeléskor, ezzel fix védelmet nyújtva a telefonnak. Az Otterbox felső kategóriás prémium tokokat kínál, egyes kollekciói különböző anyagot vagy technológiát alkalmaznak, de ezekkel biztosan nem csalódhatunk. 


Webáruház készítés