Termék részletek


Univerzális kerékpárra szerelhető, por- és cseppálló telefontartó max. 5,7, méretű készülékekhez - Forever BH-100XL Bike Holder - fekete"

ÚJ
Univerzális kerékpárra szerelhető, por- és cseppálló telefontartó max. 5,7,  méretű készülékekhez - Forever BH-100XL Bike Holder - fekete"
Raktárkészlet: 1 db
6 099 Ft


- A Forever BH-100 XL kerékpártartó ideális termék azoknak a kerékpárosoknak, akik kerékpározás közben okostelefonokat használnak.

- Vízálló - esőben is használható. A kerékpár kormányához rögzítve stabilan a megfelelő helyen tartja a készüléket a felhasználó számára, és lehetővé teszi a navigáció vagy a zenelejátszó szabad használatát. A védőréteg lehetővé teszi a telefon használatát anélkül, hogy kivenné a tokból.

- A tartó forgatható, így kényelmes függőleges vagy vízszintes helyzetbe helyezhető. Vízálló tulajdonságainak köszönhetően a tokban lévő készüléket gond nélkül használhatja esőben is.

- A tok szorosan záródik, így a telefon a legzordabb körülmények között is hatékony védelmet élvez.

- Az XL méretű tartó az 5,7" képátlóig terjedő kijelzővel rendelkező, max. 155 x 81 x 13 mm méretű telefonok számára készült. Alkalmas olyan okostelefonokhoz, mint a Samsung, Huawei, LG, Sony, iPhone, Xiaomi és mások. A megfelelő tokméret kiválasztásakor kérjük, adja meg telefonja méreteit. A toknak a tartóhoz való csatlakoztatásához nyomja határozottan a bilincs csatlakozóját a tokon lévő csatlakozóelembe, amíg a reteszek be nem kattannak (amíg be nem kattan a helyére). A tok szilárdan és stabilan tart a tartóban.

Megbízható

- A BH-100 XL tartó tökéletes kiegészítő a telefon használatához bármilyen kerékpártúrán, bármilyen időjárási körülmények között. A tartó hatékonyan rögzíti a telefont, míg a rugalmas anyag szilárdan tartja a készüléket a tokban.

Könnyen használható

- A tartó egy erős bilinccsel van rögzítve a kerékpár vázához, ami stabilan tartja a terméket menet közben.

Állítható betekintési szög

- A forgatható fej lehetővé teszi a fogantyú 360 fokos dőlésszögének beállítását, így az Ön igényeinek megfelelő betekintési szöget állíthat be.

Vezetőképes érintőfólia

- A jó érintésérzékenységnek köszönhetően a vezető fólia könnyű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz, például a térképekhez, fényképekhez, videókhoz, hívásfogadáshoz stb. anélkül, hogy ki kellene venni a készüléket a tokból.
 • Gyártó
  Forever
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  HAF-TF-0187
  Státusz
  ÚJ    
  A vásárlás után járó pontok
  183 Ft
Webáruház készítés