Autós kihangosítók


Ha nem akarunk sem fülhallgatókkal, sem headsetekkel bajlódni, mégis szeretnénk az autóban telefonálni, vagy telefonunkról valamilyen tartalmat hallgatni vezetés közben, van rá megoldás: az autós kihangosító, azaz FM transmitter. Fajtájától függően csatlakoztatni tudjuk az eszközt az autó rádiójához, majd készülékünkkel - legyen az telefon, iPod vagy tablet, - bluetooth-on keresztül tudunk rákapcsolódni. Így például a telefonunkon lévő lejátszási listát tudjuk hallgatni az autó rádióján keresztül, vagy egy üzleti megbeszélést is le tudunk bonyolítani, míg utazunk.


Sorrend:


Sorrend:

Kifejezetten költséghatékony megoldás a vezeték nélküli bluetooth audio adapter, amely univerzális kialakítású, így bármilyen bluetooth kompatibilis készülékkel használható, legyen az okostelefon, tablet vagy épp iPod. Így alkalmas iPhone kihangosítónak vagy Samsung Galaxy kihangosítónak is. Ez a bluetooth kihangosító biztosítja a kristálytiszta hangzást.

Az FM-05BT FM-transmitter komolyabb tudású eszköz, melyben a bluetooth funkción kívül memóriakártya olvasó is van, továbbá USB autós töltő is, USB csatlakozóval. A kimenete 3.5 mm-es jack, teljesítménye pedig 2,1A. Ez a fekete-kék típus stílusos kiegészítője lehet az autónak, miközben megkönnyíti életünket is. Biztosítja a folyton összegabalyodó vezeték nélküli zenehallgatást és telefonhívást mobiltelefonról autórádióra. Ezen kívül lehetséges vele vezeték nélküli adatátvitel SD kártyákról, hordozható USB lemezekről, MP3 / MP4 lejátszóról az autó hangrendszerére. További előnye és funkciója, hogy telefon, tablet, stb. tölthető az USB porton keresztül, amihez csak be kell kapcsolni a 12/24 V-os szivargyújtó csatlakozót. Plusz egy ráadás, hogy akár 206 állomást is be lehet állítani a 87,5-108 MHz tartományba.

Az FM-08BT FM-transmitter szintén bluetooth technológiával, méghozzá 2.1 verzióval ellátott készülék, mely az előzőhöz hasonlóan rendelkezik memóriakártya olvasóval. Kiváló iPhone autó kihangosítónak, de minden kompatibilis termékkel csatlakoztatható. Az átvételi tartomány 3 m-ig terjed, de autóban ezt valószínűleg úgysem haladjuk meg. A frekvenciatartomány 87,6 - 107,9 MHz között mozog, 10ppml frekvencia stabilitással. A bemenet 12-24V, az USB töltő kimeneti teljesítménye pedig 5V / 1A. A támogatott zenei formátum kizárólag az MP3. Az USB / MicroSD adathordozók maximális kapacitása 32 GB. A csomag az FM-transmitter készüléken kívül tartalmaz egy 3,5 mm-es AUX kábelt, tartalék biztosítékot és persze a felhasználói kézikönyvet.

A BCFM-SR1 FM-transmitter nagy képernyőn mutatja az adatokat angol és kínai nyelven, melyen jelzi többek között az autó akkumulátorfeszültségét is. Miközben bluetooth segítségével telefonálunk rajta, zajcsökkentési technológiát alkalmaz, ha pedig elmulasztottuk azt, egyszerű visszahívási funkció is van rajta. Felismer mindenféle mobiltelefont és egyéb eszközt, beleértve az Androidot és az iOS-eszközöket, majd pedig később automatikus csatlakozással segíti a kényelmes, rendszeres használatot. Egyszerre akár 2 mobilt is lehet csatlakoztatni. Az USB töltést 3.1A-rel teszi lehetővé. A zenehallgatás még élvezetesebbé tételéhez természetes, rock, pop, klasszikus, jazz és ország 6 EQ módok közül lehet választani. Ideális lehet Samsung kihangosítónak.

A BCFM-39 FM-transmitter ettől annyiban tér el, hogy 3.4A-rel tölti a készülékeket, valamint dupla USB kimenetele van. Ezen kívül külső tulajdonságait tekintve eltérő dizájn jellemzi.


Webáruház készítés