Autós Telefontartók


Sokszor van úgy, hogy vezetés közben szeretnénk elintézni dolgokat, amihez telefonálni szeretnénk, vagy nincs az autóban beépített gps, a telefonunkon viszont be tudjuk állítani az úticélt, és szeretnénk magunk előtt látni rajta az útvonalat, vagy éppen zenét szeretnénk róla hallgatni, és léptetni egyet a számon, vagy mást elindítani. Mindezekhez praktikus egy autós telefontartó beszerzése, amibe indulás előtt rögzítjük a telefont, és egyszerűen hozzáférünk vezetés közben, anélkül, hogy a használata balesetveszélyes lenne. 


Sorrend:


Sorrend:

Sok hasznos funkciót ki tudunk használni az autós tartók segítségével. Ha telefonálni szeretnénk, legjobb indulás előtt tárcsázni az adott személyt, vagy pedig az egyik piros lámpánál - csak arra figyeljünk, hogy menet közben ne nyomkodjuk a telefont, hiszen az szabálytalan és veszélyes. Ha modern rádió van beszerelve a kocsiba, vagy csatlakoztatva van hozzá bluetooth adapter, rá tudunk csatlakozni az okostelefonnal a rádióra, így a hangszórókon keresztül halljuk beszélgetőtársunkat. Ez egyszerű és kényelmes módja az ügyintézésnek utazás közben. Ha pedig hívnak minket, biztosan meghalljuk, és egyetlen gombnyomással fel tudjuk venni a telefont, anélkül, hogy a táskánkban kellene kutatni, miközben manőverezünk a kormánnyal. Ha ismeretlen helyre utazunk és navigációt szeretnénk a telefonunkon használni, vagy akár a gps-en, jól jöhet egy ilyen tartó, hisz testhelyzet változtatása nélkül rá tudunk pillantani a képernyőre vagy néhány érintéssel változtatni rajta valamit. Ha zenét szeretnénk hallgatni, hagyjuk megnyitva az alkalmazást vagy könyvtárat, amiről a zene szól, és így egyszerűen léptethetünk, vagy válthatunk lejátszási listát.

Többféle típus közül lehet választani, vannak szélvédőre tapadósak, műszerfalra tapadósak, illetve szellőzőrácsra csiptethetőek, és ezeken belül is különböző módokon lehet a telefont rögzíteni a tartóra. Az univerzális tappancsos autós tartót a szélvédőre tudjuk rátapasztani, majd a telefont vagy gps-t 5,5"-os méretig a karok közé csíptetni. Ebből a típusból van sokféle, hosszabb karral, más színben, mindenki a számára legpraktikusabbat választhatja. Használhatjuk ezt például Xiaomi autós tartónak. Webshopunkban elérhetők olyan tapadós tartók is, melyekhez a telefont mágnessel tudjuk rögzíteni. Ebből van fémes-ezüstös színű és rózsaszínes, így ha igény van rá, csajosabbat is lehet választani. Ez a típus még diszkrétebb és kevesebb helyet foglal, mint a karral rendelkező, viszont mindkettő ugyanúgy 360 fokban forgatható, így állítva és vízszíntesen is tudjuk állítani a telefont. Ezt használhatjuk akár iPhone autós tartóként.

Szellőzőrácsba autós tartót azután válasszunk, miután megnéztük, hogy az autóban milyen a rács, így biztosan méretben és formában odaillőt tudunk választani. Ezt két kis karral, mint egy csipeszt a rács egyik elemére tudjuk illeszteni, majd pedig különböző módokon lehet ehhez a telefont rögzíteni. Választhatunk olyat, aminek a tartófeje közvetlen kapcsolódik a csipeszhez, ez egy univerzális tartó, aminek a tartó eleme 58-85 mm között állítható, a telefon szélessége alapján, ez egy síkon forgatható. Vagy van olyan autós tartó, ami ugyanezekkel a paraméterekkel egy tartókarral egészül ki, aminek köszönhetően 360 fokban forgatható a felszerelt készülék. Mindkettő remek választás Samsung autós tartónak vagy Huawei autós tartónak.

 


Webáruház készítés