Termék részletek


Maxlife univerzális szellőzőrácsba illeszthető autós tartó - Maxlife MXCH-06 CarHolder - fekete

Maxlife univerzális szellőzőrácsba illeszthető autós tartó - Maxlife MXCH-06 CarHolder - fekete
Raktárkészlet: 10 db
2 299 Ft


- A Maxlife MXCH-06 autós tartó egy egyedülálló termék, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan és kényelmesen használhassa mobil eszközeit vezetés közben.

- A tartó felszerelése és eltávolítása nagyon egyszerű és gyors, a szellőzőnyílásokhoz való rögzítése pedig lehetővé teszi, hogy telefonját, okostelefonját vagy más mobileszközét stabilan olyan helyen helyezze el, amely mindig a vezető látóterében és keze ügyében van.

- Ez a tartó nagyon sokoldalú, és sokféle eszközhöz illeszkedik, így ideális azoknak, akik gyakran használnak különböző mobilkészülékeket vezetés közben.

- Ráadásul ez a tartó egy kézzel is kezelhető, így biztonságosan vezethet, függetlenül attól, hogy éppen milyen mobileszközöket használ.

- A Maxlife MXCH-06 autós tartó egyik legfontosabb előnye, hogy nem zavarja a készülék töltési folyamatát, így a töltési funkciót vezetés közben is gond nélkül használhatja.

- Az autós tartó tökéletes megoldás azok számára, akiknek fontos a biztonság és a kényelem a mobileszközök autóban történő használata során.

- Az egyszerű telepítésnek, a sokoldalúságnak és a stabilitásnak köszönhetően ez a tartó biztosan megfelel minden vezető igényeinek.

A termék jellemzői:

- Univerzális - különböző típusú készülékekhez alkalmas

- Könnyű és gyors felszerelés

- Lehetőség a készülék töltésére - hozzáférés a portokhoz

- Stabil rögzítés

- Beállítási tartomány: 5,7 - 8,3 cm


 • Gyártó
  Maxlife
  Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  HAF-TF-0247
  A vásárlás után járó pontok
  69 Ft
Webáruház készítés