Bluetooth


Valószínűleg mindenki jól ismeri a vezetékes fülhallgatók okozta bonyodalmakat. Mindegy hogyan tesszük el, valahogy a következő alkalomra mindig összecsomózódik a táskánkban, zsebünkben. Ez sokszor idegörlő és sokáig tart, de van rá egy egyszerű megoldás. Vásároljon bluetooth fülhallgatót, vagy bluetooth headsetet, amivel egyrészt nem kell madzagokat bogozni, másrészt nem is akadunk el benne, hiszen vagy teljesen nélkülözi a vezetékeket, vagy csak a nyak körül húzódik. Ebben a kategóriában megtalálja a legtöbb típust, legyen szó fejhallgatóról, profi business stílusú, vagy sportoláshoz ajánlott, vagy épp dizájnos, letisztult headsetről.


Sorrend:


Sorrend:

Az igazi zeneőrülteknek biztosan egy ART Wireless Bluetooth sztereó fejhallgatót ajánlanánk,ami 20Hz-20KHz frekvencia válasszal rendelkezik és 32 ohm impedanciával. Érzékenysége 105 dB és 4.1 a beépített Bluetooth verzió. A csatlakozója 3.5 mm jack, amennyiben nem tudnánk bluetooth-szal rákapcsolódni. A fejhallgatón nagy, kényelmes fülpárnák vannak, mindez elegáns kivitelben. Továbbá rendelkezik beépített mikrofonnal, ami hasznos lehet, ha például a fejhallgatón keresztül telefonálunk, vagy számítógépes játék során beszélgetni szeretnénk társainkkal. Ha épp nincs szükség a fejhallgatóra, összecsukható fejpántjának köszönhetően kis helyen tárolhatjuk, így bár megvan a fejhallgató általi komolyabb teljesítmény, mégis kis helyen elfér, a headsetekhez hasonlóan.

Ha ennél kisebb eszközre vágyunk, a Xiaomi QCY Wireless headset mindössze 3.8 grammot nyom, mégis akár 3 órán keresztül hallgathatunk rajta zenét, podcastot, vagy beszélgethetünk is telefonon, a készenléti idő pedig max. 72 óra. 5.0 bluetooth verziója legfeljebb 10 méteren belül képes csatlakozásban maradni a másik eszközzel. A töltés kb. 2 órát vesz igénybe a beépített 43 mAh-s teljesítményű újratölthető akkumulátorral, melyhez a csomagban találja az USB kábelt. Ezt a wireless bluetooth headsetet fehér színben is megtalálja kínálatunkban. Hasonló stílust képvisel a Remax bluetooth headset, ami az automatikus párosításnak köszönhetően biztosítja a kényelmes, rendszeres használatot. A legnagyobb előnye, hogy a tokja powerbank funckióval van ellátva, így nagyon egyszerűen feltölthetjük a TWS bluetooth headsetet. Rendelkezik beépített mikrofonnal, ami lehetővé teszi telefonbeszélgetések lebonyolítását is. Ergonomikus kialakítása által órákig kényelmesen viselhető, melyhez a 4 órás működési idő adva van. 200 mAh-s akkumulátorának köszönhetően, mely a töltődobozban található, csupán másfél óra alatt feltölt. A hatótávolsága maximum 10 méter, a bluetooth verzió 5.0.

Hogyha ugyan kisméretű headsetet szeretne, de az előbbi termékeknél nagyobb teljesítményűt, amit akár egész nap használhat, Jabra headsetet javaslunk. Ez a készülék MultiConnection funkcióval felszerelt, azaz egyszerre 2 telefont is rácsatlakoztathatunk. A beépített bluetooth szabvány 2.1, mely megfelel az 1.1 előírásoknak. A Jabra BT2045 kompatibilis más Bluetooth készülékekkel és támogatja a Bluetooth kihangosító hangprofilokat is. A működési tartománya maximum 10 méter és összesen 8 eszközt lehet hozzácsatlakoztatni, természetesen nem egyszerre. A beszélgetési idő akár 9,5 óra is lehet, míg a készenléti idő akár 10 napig eltarthat. Az újratölthető akkumulátor töltési ideje kb. 2 óra. A készülék a következő funkciókra képes: automatikus párosítás az első indításkor, hívásfogadás, hívás befejezés, elutasítás, hangtárcsázás, utolsó újrahívás, hívásvárakoztatás és MultiUseTM. A csomagban a készüléken kívül egy gyorsindítási útmutató, egy micro USB kábel, egy szivargyújtó töltő és egy fülhorog található.

Ugyanattól a gyártótól a Jabra Sport bluetooth headset kiváló sportoláshoz. A piros-fekete verzió vagány kiegészítése a sportszetteknek, tökéletes futáshoz, biciklizéshez, egyéb sportágakhoz. MEMS mikrofonnal és 6 mm-es dinamikus hangszóróval ellátott. A bluetooth 4.0 verzió, melyen keresztül összesen legfeljebb 8 eszköz csatlakoztatható, egyszerre maximum 2, ugyanis Multiuse funkciós. 2 töltés között akár 5,5 órán át használható, 10 napos készenléti idővel.


Webáruház készítés