Képernyővédő fóliák és edzett üvegek

Főkategória >Okostelefon Mobiltelefon kiegészítők és alkatrészek >Képernyővédő fóliák és edzett üvegek

A mobiltelefon rendkívül fontos részét képezi mindennapjainknak, hiszen szinten minden órában használjuk munkánkhoz, szórakozáshoz, kapcsolattartáshoz és még sok egyéb dologhoz. Ezért érdemes kellő figyelmet fordítani a megóvására, amihez sem pénzben, sem időben nem kell nagy befektetésre gondolni. Ha már a használat kezdetén teszünk kijelzőfóliát, lehetőség szerint pedig edzett üvegfóliát a telefonra, jó eséllyel elkerüljük a nagyobb bajt. A fóliák többsége a karcállóságon kívül ütésállóságot is biztosít, miközben nem rontja az érzékelőképességet vagy a kijelző élességét.


46 termék
Apple Iphone
147 termék
Samsung
109 termék
Xiaomi
4 termék
Honor
59 termék
Huawei
22 termék
LG
LG
18 termék
Oneplus
7 termék
Sony
24 termék
Nokia
27 termék
Realme
19 termék
OPPO
1 termék
HTC
HTC
2 termék
Asus
20 termék
Motorola
7 termék
VIVO
53 új
54 termék
Egyéb márkák


A telefonfóliák közül is a teljes képernyős üvegfóliát ajánljuk elsősorban, mert ez védi az egész elülső kijelzőt. Így ha van hátsó tok a telefonon, az minden oldalról szakszerűen védve van. Persze fontos ehhez, hogy a tok is olyan legyen, ami védi oldalt is a készüléket és esetleg emelt szélekkel rendelkezik, ami tulajdonképpen rákapaszkodva a kijelző oldalára, azt is védi részben. Ha ehhez full screen üvegfóliát teszünk fel, a védelem elég biztos, és persze ha tempered glass típust választunk, még kisebb az esélye, hogy bármilyen sérülés érje a fóliát, de ha azzal lenne is bármi, a telefon valószínűleg védve marad.

A kategóriában rengeteg márkára találunk üvegfóliát, többek között Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony, Nokia, Xiaomi, Oneplus, HTC, ZTE, Acer, Windows Phone, Blackberry, Motorola, Vodafone, Alcatel, Asus, Telenor és számos egyéb márka készülékeire. Ha iPhone üvegfóliára van szükségünk, gyakorlatilag minden egyes modellre megtaláljuk a megfelelő darabot. A fóliák több típusra is illeszkedhetnek, ha nincs az okostelefonok között méretbeli különbség, vagy a kijelző berendezésében eltérés. Például az iPhone 5, 5S, 5C, SE készülékekre egyaránt illeszkedik az iPhone kijelzőfólia. Az iPhone 6 és 6S telefonokra is található karcálló edzett üvegfólia, illetve a 7 és 7S modellekre is. Ugyanilyen iPhone edzett üvegfóliát az XR vagy 11 telefonokra is beszerezhet. A fóliák közös tulajdonsága, hogy 9H keménységű kémiailag edzett üvegből készültek, amit nagyon nehéz megkarcolni, illetve normál használat mellett nem is nagyon lehet. A minőségi anyagnak köszönhetően nincs az a kellemetlen műanyag érzés, amit a 'basic' fóliáknál esetleg felfedezhetünk. Mivel kemény üvegről van szó, nem lehet buborékosan felhelyezni, de nagyon egyszerű maga a folyamat, csupán néhány percet vesz igénybe.

Samsung üvegfóliák közül is van rengeteg, például a Galaxy A40-re fekete keretes üvegfólia, ami szintén karcálló edzett üveg. Samsung edzett üvegfólia található webáruházunkban Galaxy A50 vagy A30 karcálló előlapi fólia formájában is, mely hajlított formájának köszönhetően rásimul a telefon oldalára, így még nagyobb területet védve az esetleges külső sérülésektől. Samsung kijelzőfólia az S szériára is van, többek között az S10+ Plus készülékre, méghozzá UV kötésű teljes felületen ragasztós üvegfólia. Ehhez az UV lámpa a csomagban található, amivel a fóliát felhelyezése után kell pár percig világítani. Ez elképesztő tartós és ellenálló réteget képez az okostelefonon, melyről természetesen bármikor nyomtalanul levehető a fólia, ha cserélni szeretnénk. Erre viszont ritkán van csak szükség, hiszen ez a típusú fólia a lehető legstrapabíróbb.

Xiaomi üvegfóliák közül is minden mobilra megtalálható a megfelelő termék. Az egyszerű műanyagtól, a tempered glasson és a teljes képernyős, keretes típusokon át az UV kötésű üvegfólián keresztül mindenféle Xiaomi kijelzőfóliát kínálunk a saját menüpontján belül.

Webáruház készítés