Vezetékes


A mobiltelefon headset elengedhetetlen kiegészítője a mindennapoknak. Használhatjuk telefonálásra, mikor tele van a kezünk a bevásárló szatyrokkal, mosogatunk közben, vagy szimplán nincs kedvünk tartani a telefont kezünkben, de hallgathatunk zenét és podcastokat utazás közben, lebonyolíthatunk business megbeszéléseket miközben jegyzetelünk, és még más egyéni célra is használható. A kategóriában vannak gyári headsetek Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi, stb. készülékekhez, illetve utángyártott Devia termékek is, valamint néhány különböző funkciót ellátó adapter.


Sorrend:


Sorrend:

Van néhány olyan Huawei gyári headset a kategóriában, amelyek 3,5 mm-es jack kimenetellel rendelkeznek. A legtöbb pár évvel ezelőtti telefonhoz ez még jó, hiszen csak az utóbbi pár évben készült okostelefonokból vették ki a jack csatlakozót. A Huawei AM110 és AM115 modellek között nem sok különbség van, mindkettő fehér, elegáns stílusban készült, valamint sztereó hangzást biztosítanak. A 115-ös kicsit újabb, modern külsőt kapott. A 116-os pedig még elegánsabb, ezüstös fehér borítással egészíti ki a telefont. A Huawei-nek van Type-C csatlakozójú okostelefon headsetje is, amit az újabb készülékekkel lehet használni. Ha viszont fülhallgatónk van, csak a telefonunk új, Type-C jack adapterrel meg lehet oldani a csatlakozást, szintén a Huawei gyári termékével.

A Samsungnak is van pár saját sztereó headsetje, például a Samsung gyári sztereó J.B. szett by AKG, 1.2 m-es kábellel, mikrofonnal és 3 funkciós kontroll gombbal, melyen a lejátszást, szünetet és hangerőt lehet szabályozni. Az impedancia 32 Ohm, a frekvencia válasz 20 Hz és 20 kHz között mozog, az érzékenysége pedig 135dB / mW. A kábel típusa szövet kábel. Ez a fülhallgató feketében és fehérben is elérhető. Ha azt igényli a telefon, mert nem micro USB kimenetele van (ilyenkor jack kimenetel is van), akkor Type-C típusú csatlakozóval felszerelt gyári Samsung fülhallgatót is tudunk vásárolni. 

Apple headset is van a kategóriában, ami alkalmas például iPhone 7, 8, XR és 11 Pro headsetnek, a lightning csatlakozónak köszönhetően. Az Apple EarPods emberi fülhöz igazított formájának köszönhetően sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos fülhallgatók, valamint a hangszórók kivitelezése által a hangkibocsátás a maximumot nyújtja, miközben a hangveszteség minimális. A vezetéken található gombok segítségével állítható a hangerő, a zene lejátszás, valamint hívásfogadás és megszakítás is lehetséges ezzel a távvezérléssel.
Az EarPods beépített távvezérlővel is rendelkezik, így kényelmesen, a vezetéken keresztül állíthatod be a hangerőt, vezérelheted a zene- és videólejátszást, valamint fogadhatsz, illetve szakíthatsz meg telefonhívásokat. Ha azonban iPhone 5 headsetet szeretnénk, vagy a kimenetel szerint ebbe a kategóriába tartozó más készülékhez keresünk fülhallgatót, az gyári Apple iPhone sztereó headset a legminőségibb megoldás. Ez a típus 3.5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik, ezen keresztül tudjuk a telefont rácsatlakoztatni. 

Ha inkább pénztárcabarát megoldást keresnénk a gyári termékek helyett, a Devia headsetek biztosan jó választásnak bizonyulnak. A Devia univerzális sztereó felvevős fülhallgatója 3.5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik, mely létezik, fekete, fehér, pezsgő, kék, rózaszín, ezüst, stb. mindenféle színben, így tényleg mindenki kiválaszthatja a neki szimpatikus típust. Nem minden egyes darab tökéletesen ugyanolyan, vannak fizikai különbségek, mert más szériában gyártották őket, de nagyjából mind ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik.


Webáruház készítés