Apple Iphone


Ha megfelelő védelmet szeretne nyújtani telefonjának, érdemes beszerezni egy kijelzőfóliát, esetleg hátlap fóliát is. Az iPhone készülékek esetében jelentős költséggel kell számolnunk, ha a berepedezett, betörött képernyőt vagy hátlapot szeretnénk kicseréltetni, ez több tízezer forintot jelenthet, kiváltképp az újabb modelleknél. Az iPhone telefonfólia a legjobb befektetés, ha nem szeretnénk szervízbe rohangálni emiatt, mivel párszáz forintért cserébe hosszú távon megvédhetjük a telefont az elkerülhetetlen karcolódásoktól.


Sorrend:


Sorrend:

Az iPhone kijelzőfólia tényleg a legegyszerűbb eszköze annak, hogy védelmet nyújtsunk a telefonunknak és érdemes már a készülék megvásárlásakor beszerezni egyet. Természetesen az Apple termékek jó minőségűek és sok külső hatás ellen fel vannak vértezve, ugyanakkor nem sérthetetlenek. Akár a kulcsunk mellett zötykölődik a táskánkban, akár ráejtünk valamit, vagy épp magát a telefont ejtjük le, komoly gondot okozhat, viszont ha van rajta plusz védelem, sok gondot és felesleges költséget előzhetünk meg vele.

Kínálatunkban megtalálható a legegyszerűbb fóliától kezdve a teljes képernyős hajlított verzióig számtalan lehetőség. Mi elsősorban a tempered glass típusokat ajánljuk, ugyanis ezek karcálló, kémiailag edzett üvegfóliák, iPhone készülékekre. Ez a típus elérhető iPhone 5, 5C, 5S, SE készülékekre szabva, de 6, 6S, 7, 7S, valamint 8, 8S modellekre is. Ennek az előnye, hogy normál használat mellett képtelenség megkarcolni, valamint mivel üveg, nincs az a műanyag érzet, amit esetleg az alapvető, egyszerűbb fóliák okoznak. Valamint mivel az anyaga kemény, nem lehet buborékosan felhelyezni, ami könnyebbséget jelent, ha saját kezűleg tesszük fel otthonunkban. IPhone fólia esetében elérhetőek más anyagú, hajlított, rugalmas, teljes képernyős változatok is.

Ha nem helyezünk tokot a telefonra, érdemes hátlap fóliát is beszerezni, így a készülék látható eredeti szépségében, mégis védve van. A hátlap kicserélése hasonlóan súlyos összegért lehetséges, mint a kijelző, így egyszerűbb egy vékony védőréteggel megelőzni ezt. Hátlapokból is elérhető egyszerű műanyag fólia, vagy edzett üveg.

További elérhető termék az Apple Watch Series 3 képernyővédő, mely gyémántüveggel védi az eszközt, ami szintén nagyon praktikus, mivel sok ütés, karcolás érheti az órát is. Ugyanilyen anyagú telefonfóliák is elérhetők minden Iphone készülékre az 5-ös szériától kezdve. IPad-re is beszerezhető fólia különböző anyagból, ami kifejezetten hasznos lehet, ha például kisgyermek is használja azt, de mivel nagyobb felület, mint egy óra vagy telefon, alapvetően is szüksége van az extra védelemre, hisz a kijelző méretével együtt jelentősen megnő a lehetséges karcolódások száma is.

A számtalan külső veszély ellen szerezzünk be fóliát iPhone készülékünkre, hiszen gyakran előfordul, hogy a telefont leejtjük, vagy nekicsapódik valaminek, viszont egy edzett üvegfólia, azaz tempered glass fólia ilyen esetben is megelőzheti a nagyobb bajt, hiszen kevésbé terheli meg a pénztárcát egy új iPhone üvegfólia vásárlása, mint egy új kijelző vásárlása. 


Webáruház készítés