Xiaomi


Ha sokáig szeretnénk élvezni telefonunk épségét, érdemes fóliát helyezni akár mindkét oldalára, mellyel az eredeti kijelzőt és hátlapot védeni tudjuk a külső környezeti hatásoktól. Ebben a kategóriában Xiaomi telefonfóliákat kínálunk számos modellre, így mindenki megtalálhatja a saját készülékére illő terméket. A legfontosabb, hogy a kijelzőt védjük, hiszen ezt használjuk, tapogatjuk folyton, illetve ennek a cseréje sürgetőbb lehet egy sérülés esetén - ezt elkerülendő, egyszerűbb felragasztani egy védőfóliát, lehetőleg tempered glass típusút, és megelőzni az ilyen felesleges plusz költségeket. Előfordulhat, hogy cserére szorul a fólia, de annak ára töredéke egy új alkatrésznek.


Sorrend:

 

prev
12
next

Sorrend:

Új telefon vásárlása esetén ajánljuk, hogy már a használatbavétel legelején tegyünk rá Xiaomi kijelzőfóliát, ezzel is védve azt. Bár kiváló minőségű márkáról beszélünk, amelynek termékeit a fejlesztők is úgy alakítják ki, hogy minél ellenállóbbak legyenek, bármikor előfordulhat egy-egy olyan baleset - például kiejtjük a kezünkből, ráesik valami vagy megsérti a felületet egy másik tárgy, - ami miatt cserélni szeretnénk a sérült részt. 

Webáruházunkban mindenki megtalálhatja a neki tetsző fóliát, mert anyagban, formában, fedési méretben, és árkategóriában különböző Xiaomi fóliákat kínálunk. Megtalálhatóak a legegyszerűbb Crystal alapfóliák, melyeket viszonylag gyakran kell cserélni, ugyanakkor karcoktól ugyanúgy megvédik a telefont, de tanácsos Xiaomi edzett üvegfóliával felszerelni a telefont, hiszen számos előnnyel bír az alaptípusokkal szemben. Kémiailag edzett anyaga és keménysége miatt nemcsak karc-, hanem ütésálló is, ennek ellenére teljes átláthatóságot biztosít, nem rontja a képernyő látványát és az érintőképernyő kompatibilitását sem. Ez az ultra tartós fólia beszerezhető például a Xiaomi Mi 9T / 9T Pro / K20 / K20 Pro modellekre, melyek azonos paraméreterekkel bírnak, a Redmi Note 8 Pro / 8T és a Redmi Note 8 készülékekre, valamint a Redmi Note 7 és a Redmi 8 / 8A telefonokra. A tempered glass üvegfóliák további előnye, hogy könnyű felhelyezni és eltávolítani is. Bár ragasztó segítségével marad a képernyőn, levétel után ez nem hagy nyomot. Ez a ragasztó segít továbbá abban, hogy az üvegfólia szilánkjait felfogja, ha leejtjük a készüléket, hiszen ilyenkor a képernyő helyett az üvegfólia repedezhet be. 

Izgalmas és szintén egyszerű megoldás lehet a telefontok vásárlása, de hacsak nem védi teljesen előlről is a telefont, érdemes fóliát tenni a kijelzőre, mivel hiába van rajta tok, ha a sarkára vagy a kijelzőre ejtjük, ugyanúgy megtörténhet a baj. Ha nem szeretnénk tokkal eltakarni a telefon színét, formáját, stb., akkor ajánlott a hátlapot is fóliával óvni. Ha ki kell cserélni a hátlapot, komoly költségekre számíthatunk, ami biztosan a több tízezer forintos kategóriába esik. A hátlap fóliákból is sok típus közül lehet választani, de itt is inkább az edzett üvegfóliát javasoljuk a tartósabb védelem érdekében.

Ha költséghatékony módon szeretne gondoskodni telefonjáról, egyszerű módon, válasszon készülékére méretezett Xiaomi üvegfóliáink közül és előzze meg a borsos árú szervizes alkatrész cseréket. Ha biztosra menne, tegyen fóliát az előlapra és a hátlapra is, viszont, ha telefonján van külső tok, elég a kijelzőt ellátni fóliával. Idő és pénz spórolásához az üvegfólia a legjobb döntés, akár tokkal, akár hátlap fóliával kombinálja.


Webáruház készítés