Samsung


Figyeljünk oda telefonunk épségére, mely a mindennapi életünk egyik legfontosabb eszköze. Amennyiben Samsung kijelzőfóliára van szükség, számtalan lehetőséget nyújt webáruházunk. Elsősorban a kijelzőt kell megvédeni, ugyanakkor a hátlapot is érheti bármilyen sérülés, így erre is érdemes beszerezni fóliát. Ha bármelyik oldal megsérül, az egész alkatrészt ki kell cserélni, ami jelentősen megterheli a pénztárcát. Megéri Samsung telefonfóliával védeni a készüléket, hisz így párszáz forintért hosszú távon biztosítjuk a karc- és törésmentes állapotot, de ha ezek mégis bekövetkeznek, gyorsabb, olcsóbb és egyszerűbb a fóliát cserélni, mint például a kijelzőt.


Sorrend:

 

prev
12
next

Sorrend:

Ha Samsung kijelzőfóliát helyezünk telefonunkra, azzal könnyedén biztosítjuk, hogy külső probléma, sérülés miatt ne kelljen szervízbe rohangálni. Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb extra védelem, amit telefonunknak biztosíthatunk, így tanácsos már rögtön a legelején megvásárolni az igényeknek megfelelő fóliát. A termékek alapvetően úgy vannak kialakítva, hogy a külső fizikai veszélyeknek ellenálljanak, azonban erősebb behatás ellen önmagukban nem biztos, hogy tudnak védekezni. Könnyen megkarcolhatja a telefont a kulcs a táskánban, ha véletlen mellé kerül a telefon, kieshet a kezünkből, vagy ráeshet bármi. Ha azonban el van látva védőfóliával, a sérülés esélyét minimálisra csökkentjük.

Webáruházunkban rengeteg verzió érhető el a különböző szériákra, különböző anyagból, eltérő fedéssel, színnel, így mindenki kiválaszthatja a számára ideális Samsung fóliát. A mi pro tippünk mindenképp egy tempered glass fólia, ugyanis ezek karc- és ütésálló, zsír- és víztaszító, valamint hőálló, kémiailag edzett üvegfóliák, Samsung készülékekre. Elérhető ez a típus például Galaxy A40 modellre, fekete, a képernyő oldalára rásimuló, teljes kijelzős verzióban, illetve ugyanez a típus az A30 és A50 készülékekre is elérhető. Hasonló stílusban a Samsung Galaxy A70 telefonra is kínálunk ilyen fóliát. Bár üvegfóliáról van szó, mégis rugalmas az anyaga, ami könnyen és buborékmentesen felhelyezhető, így sem levegő, sem kosz nem tud az alá beférkőzni. Egyik különlegesebb, extra védelmet nyújtó termékünk az UV kötésű Samsung üvegfólia, mely S10 Plus készülékre kapható. A fólia teljes felületen ragasztós, amit a csomagban található UV lámpával kell felhelyezés után néhány percig világítani, viszont a lámpa használata előtt többször is újra lehet pozícionálni a fóliát, így biztosan pontos eredményt kapunk. Ha cserélni kellene a fóliát, nyomtalanul eltávolítható, illetve ez a típus karcos kijelzőre is felhelyezhető, anélkül, hogy beszökne alá a levegő, mert a nano folyadék kitölti ezeket a réseket.

Hogyha nincs a telefonon tok, amely hátulról védi azt, ajánljuk a hátlap fóliát is felragasztani, ezáltal a készülék eredeti dizájn elemei érvényesülni tudnak, mégis mindkét oldalról megvédhetjük azt az átlátszó fóliák segítségével. Ha megsérül a hátlap, annak a szervizelési költsége, esetleges cseréje hasonlóan drága a kijelző cseréjéhez, így pont ugyanolyan figyelmet érdemel. A hátlap fóliákból is választhatunk egyszerű műanyagot, de ugyanúgy ajánlott edzett üveget használni.

Nincs egyszerűbb megoldás tehát a telefon megfelelő védelmére, mint elő- és hátlapjára védőfóliát ragasztani, helyezni. Így megvédhetjük a mindennapos veszélyektől, sérülésektől, amik bármikor előfordulhatnak. Nem kell hozzá két balkéz, hogy kiessen a telefon a kezünkből, vagy véletlen nekiüssük valaminek. Akár egyszerű fóliát, akár tempered glass, vagy épp UV-s üvegfóliát választunk, biztosan jól járunk vele, hisz töredékáron juthatunk hozzá egy új alkatrészhez képest. 


Webáruház készítés