Huawei


Fontos, hogy megfelelő védelmet nyújtsunk telefonunknak, mely az egyik leghasznosabb elektronikai eszköze a mindennapi életünknek. Huawei készülékére számos termék közül választhatja ki a megfelelő telefonfóliát. Mivel a kijelzőt használjuk folyamatosan, ennek a védelme az elsődleges, ugyanakkor tok hiányában mindenképp szerezzünk be fóliát a hátlapra is. Karcolás, törés esetén az adott oldalt teljes egészében lehet csak cseréltetni és egy új kijelző vagy egy új hátlap nem kíméli a pénztárcát. Többszörösen kedvező előre megvédeni a telefont és szükség esetén a fóliát cserélni.


Sorrend:


Sorrend:

Ha a telefon megvásárlását és használatba vételét követően rögtön megvédjük Huawei kijelzőfóliával, egyszerűen és költséghatékonyan megőrizhetjük eredeti állapotát. Nincs ennél kényelmesebb megoldás a telefon megóvására, hiába képezik ki a modelleket a külső hatások elleni védekezésre, bármikor érheti sérülés, hisz mindig a közelünkben van - bármi ráeshet, kieshet a kezünkből, vagy megkarcolhatja a kulcs a táskában vagy a zsebünkben.

Kínálatunk között többtucat modellre találhatja meg az anyagban, formában, színben, kiképzésben megfelelő Huawei fóliát. Szívesen ajánljuk a számos előny miatt a tempered glass típusú darabokat, hiszen ezek karc- és ütésállók, teljes átláthatóságot biztosítanak, és nem gyűjtik az ujjlenyomatokat sem. Ha ilyen Huawei edzett üvegfóliát keres készülékére, elérhető például a népszerű P30 Lite, vagy a P Smart modellekre. Annak ellenére, hogy 9H keménységű anyagról van szó, könnyen, buborékmentesen felhelyezhető, megvédve ezzel a kijelzőt a későbbi szennyeződésektől. Ha még ennél is megbízhatóbb védelemmel szeretnénk telefonunkat felszerelni, érdemes UV kötésű Huawei üvegfóliát választani, amit például P30 Pro és P40 Pro telefonokra is önállóan felhelyezhet. Ennek a fóliának a ragadását az UV lámpával köthető nano folyadék biztosítja, amelyhez a lámpát mi adjuk, a csomag részét képezi. Ezzel kell felhelyezés után pár percig világítani a felületet, más dolgunk nincs is. A nano folyadék szétterülve mindenhol stabil tapadást biztosít, még hajlított képernyőn is, csere esetén azonban nyomtalanul leszedhető a fólia.

Népszerű a telefontokok használata is, viszont ha nem szeretnénk telefonunkra tenni, fontos, hogy ne csak előlről védjük meg azt, hanem a hátlapot is felszereljük igényünknek megfelelő fóliával. Ez a legjobb megoldás, ha a telefon eredeti kinézetét szeretnénk megőrizni, mert így ugyan védve is van, de nem takarja el semmi a hátlapot. Sérülés esetén ennek a cseréje is sajnos pont ugyanolyan borsos, mint a kijelzőé, vagy bizonyos termékeknél akár drágább is lehet. Ezekből a fóliákból is széles választékot kínálunk, az egyszerű műanyagtól az üvegfóliáig, de ez esetben is inkább utóbbit javasoljuk, ha tartósabb biztonságot szeretnénk.

Ha valóban egyszerű és hatékony védelemet szeretne telefonjának nyújtani, tegyen fel védőfóliát mind a kijelzőre, mind pedig a hátlapra. Ha van telefontokja, elegendő a képernyőt védeni, de mindig olyan fóliát válasszon, amely kompatibilis a tokkal és minél kevesebb felületet hagy esetleges sérülésekre. Ha nem UV-s üvegfóliát választunk, vagy nem érhető el készülékünkre, hagyományos üvegfóliát érdemes választani a műanyag helyett. Azonban bárhogy is döntünk, tartsuk szem előtt, hogy a fólia lecserélése szükség esetén sokkal kedvezőbb, mint egy teljes alkatrész cseréje.


Webáruház készítés