Telefon hátlap tokok (oldalt és hátul védő tokok)

Főkategória >Okostelefon Mobiltelefon kiegészítők és alkatrészek >Telefontokok >Telefon hátlap tokok (oldalt és hátul védő tokok)

Telefontok nélkül számtalan veszélynek tesszük ki a készülékünket, ezért mindenképp javasolt legalább olyan típus, ami a telefon hátlapját és lehetőleg oldalát is fedi. Ez költséghatékony, divatos és biztonságos módja annak, hogy megvédjük a telefont a külső sérülésektől. Rengeteg tok közül válogathatunk, de biztosan mindenki talál ízlésénének megfelelőt a sok anyag, szín, forma és minta között. Webáruházunkban talál Apple, Xiaomi és Samsung telefontokokat, illetve egyéb márkák készülékeire is kínálunk telefon tartót.


19 új
269 termék
Apple
35 új
233 termék
Samsung
23 termék
Huawei
10 új
81 termék
Xiaomi
2 termék
OnePlus
2 termék
LG
LG
2 termék
Nokia
2 termék
Egyéb márkák


A telefontok kiválasztásakor figyelembe kell vennünk egyrészt saját készülékünket, és az arra illeszkedő darabot kiválasztani, másrészt pedig a tokok közül is lehet különböző márkák közül válogatni. A Nillkin kínálatunkban csúszásmentes, könnyű, elegáns hátlap tokok vannak, eltérő színekben. A Devia termékei közül egyszerű, valóban a védelemre koncentráló átlátszó szilikon hátlapokat talál webshopunkban. 2in1 csomagot kap a legtöbb Muvit termék rendelése esetén, mert a hátlap tokhoz az erősebb védelem érdekében képernyő fóliát is kap. Ha iPhone telefontokot keres, érdemes a BCN darabjai között szétnézni. Ezek mintás, feliratos, színes, kreatívabb, kicsit feltűnőbb telefontokok, amik szuperül fel tudják dobni a mindennapokat. A GKK 360 Full Protection 3in1 védelmet nyújt a telefonnak, ami 360 fokban 3 részből álló csúszásgátlós anyaggal védi azt.

Ha tokot szeretnénk a telefon hátlapjára, fontos szempont, hogy milyen anyagból legyen - van ugyanis számtalan lehetőség, például bőr, fém, műanyag, szilikon, stb. Webshopunkban minden tok védi a telefon oldalát is, nemcsak a hátlapját, ezt javasoljuk mindenképpen, hiszen a telefon oldala is épp úgy megsérülhet, mint az eleje vagy a hátulja. A szilikontok ideális választás lehet, ha tudjuk, gyakran esik ki a telefon a kezünkből, mivel az anyag - rugalmasságának köszönhetően - felfogja az ütődéseket. Gumiszerű tapintását bár nem mindenki szereti, remek csúszásgátlást biztosít. Átlátszó verzióban hagyja érvényesülni a telefon eredeti dizájn elemeit, így kifejezetten alkalmas lehet az iPhone 7 / 8, vagy 11 esetében. Samsung telefonokon is szépen mutat ez a típus, például az S10 vagy az A505F Galaxy A50/A30 modelleken. Ez utóbbi egy Soft Clear típus, ami elérhető a Xiaomi 9T / 9T Pro telefonokra is. A Xiaomi 8A modelljére pedig szívesen ajánlunk egy Roar All Day Full 360 típusú szilikontokot.

A műanyag telefontok is lehet masszívabb, biztonságos és csúszásgátlós, de ezeknél alaposabban körül kell járni milyen tulajdonságokkal bír egy-egy darab. A legolcsóbb, párszáz forintos tokok esetében megengedhetünk magunknak nagyobb saját választékot, így kedvünknek megfelelően cserélgethetjük őket, ugyanakkor észben kell tartani, hogy ezek nem tudnak olyan nagy védelmet nyújtani a telefonnak. Ha már műanyagot választunk, jobban kiképzett, vastagabb darabot válasszunk, ezek között is vannak elegáns, szép tokok, de megtalálhatóak a kicsit katonásabb stílusú, maszkulin termékek is. Ezek közül talán kicsit könnyebb személyiségünkhöz, stílusunkhoz választani, csak figyeljünk oda a többi szempontra is, hogy valóban védjük is a telefont, ne csak öltöztessük. 

Webáruház készítés