Apple


Jó helyen jár, ha Apple telefontokot keres, mert kínálatunkban minden igényt kielégítő választékot talál. Az anyagtól kezdve, a színen és mintán át a márkáig, mindent Ön dönt el, így tényleg olyan tokot vásárolhat, amilyenre vágyik. A telefontok fontos kiegészítője a készüléknek, egy legalább a telefon hátlapját és oldalát védő tok nélkül nem is érdemes elindulni, hiszen bármikor megtörténhet a baj, akár kiesik a kezünkből, akár megkarcolódik, de könnyen megsérülhet a telefon. Az előlap vagy a hátlap cseréje pedig jelentősen megterheli a pénztárcát.


Sorrend:


Sorrend:

A műanyag telefontokok között főleg színben nagy a kínálat - de az anyag erőssége és ellenállóképessége között is lehet hatalmas különbség a termékek között. Ha inkább csak dísznek, kiegészítőnek szánjuk a tokot, a vékonyabb, egyszerűbb telefon tartók is megfelelnek a célnak. Vannak ezek között flipes tokok is, illetve a BCN kínálatában egy kicsit erősebb kiképzéssel színes, mintás, feliratos tokok is, amik izgalmasan feldobják a telefont. Nagyobb ellenállóképességgel rendelkező iPhone telefontokot kínál a Nillkin például Frosted Shield vagy Defender termékeivel, melyek az ütésállóságon kívül a csúszásmentességet is biztosítják, valamint nem gyűjtik az ujjlenyomatokat és könnyen tisztítható a felületük. A GKK 360 kicsit elegánsabb tokokat kínál, de hasonló ellenállással. A három részből álló tok 360 fokban védi a telefont a külső hatásoktól, miközben vékony kialakítása miatt nem vastagítja és nem nehezíti a készüléket. Könnyű szétszedni és összerakni, valamint minden képernyőfóliával kompatibilis. 

Ha az eredeti gyári szilikontokot szeretné lecserélni egy újra, szintén széles kínálatból válogathat. Ha szeretné, hogy az iPhone saját dizájn elemei láthatóak maradjanak, válasszon átlátszó, clear view tokot. Ez elérhető többek között iPhone 7 / 8 és 7 / 8 Plus, X / XS és XS Max , illetve 11 és 11 Pro készülékekre. Ezek a tokok fényes, vékony védőrétegként simulnak a telefonra, miközben felfogják az ütődéseket. Ha kevésbé fényes szilikontokot keres, a Soft Clear típusúakat ajánljuk, vagy ha még erősebb ellenállásút, akkor a Muvit vagy a Devia termékei lehetnek ideálisak. A Muvit vidám színeivel kombinálja a többnyire műanyag tokok által kínált nagyobb színskálát, a szilikon rugalmasságával és ellenálló képességével. Az Otterbox prémium minőségű tokokat kínál, nemcsak szilikon, hanem erősített műanyagból is, így ha a márkára szavaz, az anyagot és a színt már szabadon kiválaszthatja.

A tok alapvető lényege, hogy megvédje telefonját a mindennapi használat közben. Így a színek, minták mérlegelése mellett tényleg fontos felmérni, mennyire aktívan használja a készüléket, hiszen, ha többet használja, az esetleges balesetek esélye is nagyobb. Ennek megfelelően gondolja végig, elég lehet-e telefonjára egy egyszerűbb műanyag tok, vagy egy masszívabb kiképzésű, akár szilikon, akár műanyag, vagy esetleg bőr tartóval járhat jobban. Mindenesetre akármelyik opciót is választja, okos befektetés lesz, hiszen egy teljes képernyő-, vagy hátlapcsere jóval borsosabb áron lehetséges, mint egy tok - még ha időről-időre cserélni is kell.


Webáruház készítés