Samsung


Széles választékot kínálunk Samsung telefontokokból, így webáruházunkban biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelő telefontokot. Válogathat különböző anyagokból, színekből vagy mintákból, illetve több márka termékei közül. Fontos, hogy mindig legyen tok a telefonon, mert ez biztosítja a biztonságát, illetve csökkenti az esetleges sérülések lehetőségét. Érdemes olyat választani, ami legalább a telefon hátlapját védi, de még jobb, ha az oldalát is. Ebben a kategóriában ilyen termékeket talál. A telefon tartó megtérülő és alacsony költségű befektetés, különösen egy előlap vagy hátlap cseréjéhez képest.


Sorrend:


Sorrend:

Széles színskálán mozognak a műanyag telefontokok, melyek között találunk vékonyabb, egyszerűbb tokokat, valamint nagyobb ellenállóképességűeket is, amik vastagabb vagy szimplán másként kiképzett anyagból vannak. Ha kevésbé a védelemre, inkább a stílusra törekszünk, elegendő egy vékonyabb típusú tok is, viszont ezek inkább csak a karcokat fogják fel. Ha már stílusról van szó, a BCN tokjai között találunk bohókás, inspiráló, elegáns és sok más hangulatú darabot. Masszívabb védelmet tudnak nyújtani az olyan Samsung telefontokok, amik erősebb kiképzésűek, például a Nillkin Sparkle - ez biztosítja a csúszás- és ujjlenyomat-mentes használatot, miközben hatásosan véd az ütődésektől. A GKK 360 Full Protection, három részből álló kiképzése miatt, könnyen összepattinható és leszedhető, mégis stabil védelmet nyújt. Bár védőképessége magasabb, mint egy átlagos toknak, mégsem nehezíti vagy vastagítja a készüléket, vékony és elegáns a kialakítása.

Webáruházunkban szilikontokokból is sokfélét kínálunk, amik közül praktikus lehet a clear view tok, ami átlátszó. Így bár szépen látszódik a telefon hátlapja, mégis védve van. Tud ilyen tokot választani például Samsung Galaxy S9 Plus, S10 és S10 Plus, Note 9 vagy Galaxy A6 Plus készülékekhez. Ezek előnye, hogy 0.3-0.5 mm között mozog a vastagságuk, így nem zavarják a használatot, rugalmas anyaguknak köszönhetően viszont mégis hatásosan felfogják az ütéseket. Ezek a tokok mind fényesebbek, ha ennél is visszafogottabbat keres, a soft clear jó alternatíva lehet. Ezt megvásárolhatja Galaxy A50 / A30s és A70 modellekre, illetve további szériákra is. Az átlátszóak közül a Muvit remek minőséget biztosít, de szilikontokokból is választhat színeset, vagy például feketét, akár a Muvit termékei közül, de a Devia tokokat is szívesen ajánljuk. Ha prémium minőségre vágyik, az Otterbox a legjobb választás, ami különleges anyaggal és kiképzéssel óvja a telefonokat a külső környezeti hatások ellen.

Flipes tokot is talál a kategóriában, ezek többnyire bőrhatású anyagból készülnek, de megtalálhatóak műanyag verzióban is. Ezek előnye, hogy még előlről is védik a telefont, így akár a képernyőfólia sem kötelező, bár ajánlott, hisz használat közben is megkarcolódhat a telefon. A flip gyakran kivágott egy részen, amit átlátszó műanyag borít, így szabadon láthatjuk a kijelzőn az órát és egyéb fontos adatokat, mégsem kell kinyitnunk azt. 

Bár arra bátorítunk mindenkit, hogy minél nagyobb ellenállóképességű telefontokot szerezzen be, ha akár csak a legalapabb darabot rátesszük a készülékre, már tettünk egy lépést afelé, hogy megóvjuk azt. Ne feledkezzünk el a védőfólia fontosságáról sem, hiszen egy apró karcolásból is lehet pókháló a képernyőn, azaz továbbrepedhet. Érdemes a használat kezdetétől fogva tokot tenni a telefonra és így megelőzhetünk egy több tízezer forintos szervíz költséget, ugyanis sajnos egy teljes alkatrész cseréje - ami szükséges lehet repedés, törés esetén - ennyibe kerülhet, akár a százezer forintos kategória alját súrolva.


Webáruház készítés