Fitness / Sport tokok


Sportolás során sok esetben nehéz megoldani a telefon tárolását, ha nincs zsebünk vagy táskánk. Ilyenkor egyszerű megoldás egy fitness telefontok, amit felkarunkra tudunk csatolni. Ezt az edzőteremben is tudjuk használni, így nem kell géptől gépig cipelni, ha nem akarjuk a szekrényben hagyni, illetve csökkentjük az esélyét annak, hogy véletlenül elhagyjuk. Biciklizéshez, futáshoz, vagy bármilyen más mozgásformához alkalmasak ezek a sport telefontokok. Kínálatunkban két márka és több szín közül választhatja ki kedvencét.


Sorrend:


Sorrend:

Gyakran okoz nehézséget sportolás közben, hogy hova tegyük el a telefont, ha magunknál akarjuk tartani, amire a legjobb megoldás egy sport telefon tartót beszerezni. Futás, biciklizés, kajakozás, más vízi, és egyéb sportok esetén sokan szeretik mérni milyen távot tettek meg, milyen gyorsan, milyen sebességgel, stb, és ezeket az adatokat eltárolni, megosztani barátaikkal. Viszont futás közben, még ha van is zsebe a nadrágnak, rendkívül kényelmetlen abba beletenni a telefont, mert jó eséllyel lehúzza az egészet és futás közben senki sem akarja a nadrágját húzogatni a telefonja miatt. Kézben fogni szintén nem jó, hiszen tenyerünk is izzadhat, vagy kiejthetjük kezünkből. Így ha például Samsung sport tokot keresünk futáshoz, a Devia Easy Go Universal Armband sport telefontokjának zöld változata tökéletes választás lehet, ami 4,7-6,5" méretű telefonokhoz megfelelő.

Az edzőteremben nagyon zavaró, amikor zenehallgatás miatt, vagy egyéb okokból magunknál akarjuk tartani a telefont, nálunk van egy kulacs és még az öltőzőszekrény kulcsa is, mindehhez pedig egyetlen zseb sincs az edzőruhánkon. Erre is praktikus megoldás egy karpánt tok beszerzése. Ha például iPhone fitness tokot keresünk, akkor a Devia Easy Go Universal Armband fekete-kék verzióját ajánljuk, ami nem hivalkodó, egyszerű színeinek köszönhetően bármilyen edzőszettel viselhető. Ez a tok maximum 4,7" méretű telefonokhoz ideális. A tokban a telefonon kívül a lakat kulcsa is elfér, akár egy-két irattal/kártyával együtt.

Biciklizés során szintén gond lehet, hogy nem tudjuk elrakni a telefont, így ekkor is jól jöhet egy ilyen sportolásra kialakított telefontok. Xiaomi sport toknak tökéletes lehet a Devia Easy Go Universal Armband narancssárga darabja, ami 4,7-6,5" méretű készülékekhez használható. Izgalmas, vidám kiegészítője lehet sport felszerelésünknek ez a bohókás színű tok.

Persze bármelyik tok bármelyik márkájú készülékkel használható, csak a méretek összehangolására kell figyelni. Az összes tokban tárolható a telefonon kívül, egy-két kártya, mint személyigazolvány, bankártya, vagy más irat, illetve olyan apró és lapos tárgyak, mint egy öltözőszekrény lakat kulcs. Rendelkeznek kábel kivezetéssel, így ha nem bluetoothos fülhallgatón hallgatunk zenét, az sem gond, mert univerzális kialakításuknak köszönhetően mindegyiknek lent is és fent is van kivezető nyílása, így bárhol is van a telefonon a csatlakozó, biztosan tudunk zenét hallgatni sport közben. A karon rögzítendő pántoknak két beállítási mérete van, így gyermekekre, nőkre és férfiakra egyaránt beállítható a tok pántja.


Webáruház készítés