MHL és Slimport adapterek - okostelefon képét TV-re

Főkategória >Okostelefon Mobiltelefon kiegészítők és alkatrészek >Adatátvitel / Audio >MHL és Slimport adapterek - okostelefon képét TV-re

Az MHL és Slimport adapterek hasznos kiegészítői lehetnek a mindennapi életnek, mivel a kisebb készülékekről, például okostelefon vagy tablet, képesek a képernyőt a televízióra kivetíteni, amit képernyőtükrözésnek hívunk. A kategóriában megtalálható okostelefon HDMI adapter, HDMI elosztó, HDMI kábel, melyből van Type-C, micro USB és lightning típusú, illetve egyéb kiegészítők, amik támogatják a tükrözés folyamatát. Ez a technikai támogatás jól jöhet tanórák, előadások, tárgyalások keretein belül, de akár otthoni körülmények között is szükség lehet rá.


Sorrend:


Sorrend:

A kínálatunkban megtalálható micro USB HDMI adapter és MHL átalakító kiválóan használható többek között Samsung MHL és HDMI adapterként, ugyanakkor egyéb márkák termékeivel is használható, melyeknek micro USB kimenete van. Kompatibilis a Samsung Galaxy korábbi modelljeivel, például S3, S4, S5, Note 2, 3, 4, továbbá más Samsung MHL kompatibilis tabletekkel, ilyen a Galaxy Tab Széria. A telefon HDMI adapter egyik felét - a kábelt, a készülékhez csatlakoztatjuk, az adapter kimenetébe pedig HDMI kábelt tudunk csatlakoztatni, így az már kompatibilissé válik televíziókkal vagy egyéb monitorokkal. A csomag nem tartalmazza a HDMI kábelt, csak magát az adaptert, de az webáruházunkban szintén megtalálható és megrendelhető, méghozzá prémium minőségű aranyozott csatlakozókkal.

A Type-C HDMI adapter segítségével az USB-C kimenetű készülékek, legyen az laptop, okostelefon, tablet, stb. képernyőjét tudjuk televízióra, projektorra, monitorra kivetíteni. Ez a kiegészítő használható Xiaomi HDMI adapterként vagy Huawei HDMI adapterként is. Így használni az okostelefont sokkal kényelmesebb és szemünket is kíméli, ha nem a kis kijelzőre meredünk mindig. Bluetooth-szal akár egér és billentyűzet is csatlakoztatható a tévéhez, így akár dolgozhatunk is rajta. Ezen kívül, ha filmet töltünk le a készülékünkre, azt full HD/4K minőségben képes a tévén kivetíteni - így a minőségből semmit nem veszítünk a tükrözés ellenére sem.

Ha iPhone képernyőtükrözéshez keresünk adaptert, a Robotsky prémium minőségben kínálja a stílusos piros Iphone HDMI adapter és kábel termékét, mely iPhone 5-től kezdve mindegyik készülékkel kompatibilis, valamint minden iPaddel, aminek lightning csatlakozója van. Segítségével az Apple készülékek képe kivetíthető HDMI kábelen keresztül televízóra, monitorra, projektorra, full HD felbontásban, hanggal együtt. Az adapter sajnos HBO GO-t és Netflixet nem tud tükrözni, ugyanis lefagy mindkét alkalmazás egy bizonyos speciális kódolás miatt, azonban ha eredeti Apple adaptert vásárolunk, azzal együtt működik, de természetesen az jóval magasabb árban érhető el. 

A MiraScreen Miracast adapter lehetővé teszi, hogy ne kelljen többé kábeleket kicsomózni, kerülgetni, stb., amikor szeretnénk kivetíteni az okostelefon, tablet vagy laptop képét a monitorra vagy televízióra. Az adapter kompatibilis az iPhone 4-től felfele minden iPhone készülékkel, minden iPaddel, továbbá minden Android 4.2 és annál újabb készülékkel. Ha a csatlakoztatni kívánt készülék menüjében nincs képernyőtükrözés (Screenshare/Allshare) opció, akkor le lehet tölteni hozzá egy alkalmazást, ami lehetővé teszi. Megfelelő kapcsolat esetén 1080P, 3D támogatás jön létre, valamint akár 10-15 méteres hatótávon belül irányíthatjuk a tükrözést. Okos televízióhoz nem szükséges az adapter, mivel ezek képesek Miracast, DLNA és Airplay szabványokkal kommunikálni. Ha viszont nem okos a tévé, akkor erre a DLNA adapterre van szüksége, már ha nem szeretne a kábelekkel bajlódni. A csomagban benne van az anycast adapter, illetve antenna és töltőkábel (és persze használati útmutató).


Webáruház készítés