Audio tartozékok


A kategóriában különböző funkciókat ellátó audio tartozékok vannak, melyek megkönnyítik a zenehallgatást például autóban ülve, illetve eredetileg nem kompatibilis eszközök összekötésekor. A bluetooth audio adapter vagy a jack adapter kocsiban lehet nagyon hasznos, amikor az autó rádiója nem bluetoothos, vagy ha például hangfalat szeretnénk használni. Ha fülhallgatóval szeretnénk telefonról zenét hallgatni, de nincs jack kimenetele, akkor iPhone használatához lightning jack adapterre, egyéb márka használatához Type-C jack adapterre lesz szükség.


Sorrend:


Sorrend:

A kategóriában található audio tartozékok különböző funkciókat látnak el, különböző módon segítik a mindennapi vagy alkalmi zenehallgatást. Az egyik hasznos eszköz a vezeték nélküli bluetooth audio adapter, ami kristálytiszta hangzást biztosít, akár HIFI hangfalra kötjük, akár az autó rendszerére. Univerzális, tehát minden bluetoothos készülékkel működik, legyen az iPhone, iPad, iPod, Android, Windows Mobile vagy Symbian készülék - csupán magát az adaptert kell rácsatlakoztatni az autórádióra, HIFIre vagy más hangfalra, a 3,5 mm-es jack vonalbemeneten keresztül (vagy persze ha kisebb/nagyobb, használhatunk átalakítót) és már tudjuk is a készülékkről irányítani. Ezáltal nem kell kábelekkel szenvedni, nem gabalyodik össze semmi, valamint akár 10 méter távolságból is tudjuk kontrollálni.

Az újabb típusú telefonoknak pár éve már nincs jack kimenetele. Ez kedvez azoknak a cégeknek, akik ezzel egy időben új, bluetoothos fülhallgatókat dobtak piacra, hisz így plusz bevételhez jutottak - sokaknak megtetszett az elgondolás, hogy nem kell minden reggel kibogozni a fülhallgató madzagját. Viszont nem mindenkinek tetszik, vagy nem érzi stabilnak, ha csak a fülében van két kis műanyag, és inkább a régi, hagyományos típusú fülhallgatókat részesíti előnyben. Nekik találták ki többek között a jack adaptert. Ez többféle telefonhoz is van, van amelyik az új iPhone-okat alakítja át, illetve van a Type-C jack adapter, jelen esetben a Xiaomi gyártásában, de a többi ilyen típusú kimenettel rendelkező telefonhoz is engedi hozzácsatlakoztatni a fülhallgatót.  

Az egyetlen probléma, hogy ezt az átalakítót ugyanoda tudjuk csatlakoztatni, ahova a töltő- és adatkábelt is, így gondot okozhat, ha egyszerre szeretnénk zenét hallgatni és tölteni a telefont. Ezt azonban át tudjuk hidalni egy Devia Smart Series Adapterrel, ami fekete és ezüst színben kapható webáruházunkban. Ez az eszköz praktikus, kis helyet foglal és valóban lehetővé teszi, hogy csatlakoztatás után rögtön egyszerre töltsük a telefont, és egyszerre hallgassuk a zenét. Type-C kimenetelű eszközökkel kompatibilis, így töltőkábelből is ilyen szükséges hozzá.

A kategóriában még megtalálható jack audio kábel is, két színben, fekete-arany és piros-arany változatban, melynél az arany mindkét esetben a 3,5 mm-es jack kimenetelt jelenti, a fekete és a piros pedig a 30-ról 100 cm-re nyújtható kábelt jelöli. Az audio kábellel kiváló minőségben tudja átjátszani hordozható hangszóróra, hangkártyára, vagy akármilyen otthoni sztereó készülékre telefonját vagy tabletjét.


Webáruház készítés