Xiaomi


Számos lehetőség közül választhat Xiaomi telefontokot webáruházunk kínálatából, rengeteg különböző szín, anyag, minta és egyéb tulajdonság alapján. A tokot gyártó alapján is választhatja, hiszen több márka termékeit kínáljuk. Így kiválaszthatja az Önnek árban, stílusban és funkcióban leginkább megfelelő telefon tartót. A telefontok kulcsfontosságú szerepet tölthet be a mindennapokban, hiszen jelentősen csökkenti a telefonon keletkező sérülések számát, legyen szó egy egyszerű karcolásról, vagy egy nagyobb repedésről. Legalább a telefon hátlapját védenie kell, viszont jó, ha az oldalát is fedi, mert, ha ott éri ütés, mindkét oldalban kárt okozhat.


Sorrend:

-40%
-60%

Sorrend:

Ha műanyag telefontokra szavaz, mindenképp fontolja meg, mennyire magas extra védelemre szorul a telefon használatát illetően. Ha nem jellemző, hogy kicsúszna kezéből a telefon, egy egyszerű, vékonyabb kiképzésű tok is elég lehet. Ebből nagyon sokféle szín elérhető, gyakorlatilag öltöztetheti velük telefonját - mivel árban is ezek a legelérhetőbbek, akár hetente cserélgetheti a tokot kedvének megfelelően. Ha a színek váltogatását még inkább feldobná, a BCN tokjai között bohókásabb, vidámabb, színesebb tokokat is talál, illetve a kiképzésük is egy kicsit ellenállóbb. Még strapabíróbb a GKK 360 Full Protection 3in1 modellje, ami három részből álló struktúrájának köszönhetően tökéletes illeszkedést és védelmet biztosít, a legminőségibb anyagokból. Nevét méltán kapta, hisz teljeskörűen védi a telefont a karcoktól és ütődésektől. A Nillkin Frosted Shield tokjai elegánsan védik a telefont, felületük csúszás- és ujjlenyomatmentes speciális Nillkin UV festési technológiával volt kezelve, számos színben elérhető.

A flipes tok jó megoldás lehet, ha egy kicsit nagyobb biztonságot szeretne készülékének nyújtani, mert ezek egy lehajtható oldallal rendelkeznek a képernyő felülete fölött. Ajánljuk a bőr, vagy bőrhatású tokokat, melyek hatékonyan elnyelik az ütődéseket, a karcoknak esélyt sem adva. Mindemellett bármilyen színben is választunk, elegáns kiegészítőjévé válik a telefonnak. Néhány terméknél a képernyő előtti lapon van egy 'kisablak' is, amin keresztül úgy tudjuk megnézni az időt, vagy értesítéseink ikonját, hogy ki sem kell nyitni a tokot.

Ha nem akarjuk eltakarni annyira a telefon színét, vagy általánosságban az eredeti dizájn elemeit, válasszunk átlátszó szilikontokot, vagyis clear view tokot. Választhatunk Ultra Slim típusút, mely mindössze 0.3 mm-rel védi hatékonyan a telefont, vagy Roar All Day Full 360-at, ami a képernyőre ívelő oldalának köszönhetően védi a kijelzőt is. A Soft Clear tokok is kiválóak, elérhető többek között a Xiaomi Redmi 7, Mi 9SE és Mi 9T / 9T Pro készülékekre.

Az Otterbox a műanyag és szilikon ötvözése, míg a Devia és a Muvit mindkét típusból árul tokokat. Ami elérhető Xiaomi telefonokra is, az a Spigen Rugged Armor, ami elnyűhetetlen a prémium technológiának hála, amellyel készült. Kemény szilikonból készült, amely puhaságával elnyeri az ütődéseket és könnyíti a felhelyezést vagy levételt, de merevsége kényelemessé teszi a használatot. A telefon sarkaiba beépített Air Cushion technológia, azaz légpárna, védi a sarkokat is a törésektől. A képernyő oldali védőélek pedig biztosítják a kijelzőt a megemelt szerkezettel. Mindemellett elegáns kivitelezésének, karbonszálas felületének és letisztultságának köszönhetően rendkívül stílusos is ez a telefontok.

Mivel egy kijelző vagy hátlap cseréje nem olcsó mulatság, használjunk telefontokot a kezdetektől fogva, így megvédhetjük a telefont kosztól, karcolástól, ütéstől, egyéb veszélyektől, magunkat pedig egy borsos számla kifizetésétől. Először mindenképpen ellenőrizzük, hogy mekkora és milyen típusú a készülékünk, ennek megfelelően szűkíthetjük a találatokat, majd pedig az anyag, szín vagy ár alapján tudunk választani tokot.


Webáruház készítés