Apple


IPhone töltő kapcsán viszonylag könnyű dolgunk van, hiszen az évek során csupán egyszer változott a töltő csatlakozója, és mindegyik újabb széria készülékéhez passzol a jelenlegi. Az iPhone adatkábel a telefon leggyorsabban elhasználódó alkatrésze, de azért érdemes odafigyelni arra, hogy minőségi termékkel pótoljuk mindig, mert ezek azért tovább bírják. Van többfajta műanyag borítású vagy akár fonott rézhuzallal körbevett kábel is. A kategóriában még lightning töltők és adapterek találhatók, a hagyományos kábeleken kívül. 


Sorrend:


Sorrend:

A kategóriában számos töltőkábel közül választhatjuk ki a szükségleteinknek leginkább megfelelő terméket. Szín alapján is tudunk némely esetben választani, illetve a kábel hosszát is figyelembe vehetjük a döntés meghozatalakor. Sajnos az eredeti, gyári adatkábel is viszonylag hamar tönkremegy, mivel a sok hajlítástól, töréstől megfárad az anyag. A műanyag borításnál ez nem elkerülhető, hiszen az anyag vékonysága szükséges a rugalmas könnyedséghez. Azonban mivel mindenhova visszük magunkkal, sok esetben a telefon töltődése közben is használjuk azt, és esetenként rángatjuk a kábelt, vagy a csatlakozó előtti rész megtört helyzetben van huzamosabb ideig. Ezek mind elősegítik az elhasználódást, amit azért odafigyeléssel ki tudunk tolni. Vannak lapos műanyag kábelek, illetve fonott rézhuzal borításúak is, ezek sokszor tovább bírják, de tényleg használójától is függ, meddig maradnak épségben. 

Lapos kábelek közül az 1 méteres Devia Flat Cable Lightning adatkábel USB 2.0 az egyik legjobb, amely fehérben és feketében elérhető. PVC anyaga segíti a külső hatásokkal szembeni ellenállást, miközben maximum 2 Amperes nagysebességű adatátvitelre alkalmas. Használhatjuk például Iphone 5, 6, 7, 8 és 8 Plus adatkábelnek, de persze az újabb készülékekhez is csatlakozik, valamint iPad 4 és iPad Mini töltésére is alkalmas. Ha hosszabb kábelt szeretnénk, a Devia Pheez Lightning USB 2 méteres lightning töltőkábellel rendelkezik, valamint kicsit gyorsabban, 2.1 Amperrel tölti a telefont, illetve viszi át az adatokat. Ugyanez a verzió ezüst színű, 25 cm-es kábellel elérhető, ami hasznos lehet külső akkumulátor használatakor, amikor a hosszú kábel úgy is csak útban van - ilyenkor praktikusabb egy ilyen rövidebb kábel. Kiváló többek között iPhone SE, X, XS adatkábelnek, amik a nagy teljesítményük és széles körű használatuk miatt úgyis gyakran merülnek, így jó eséllyel töltjük őket menet közben power bank segítségével. Ha univerzális töltőkábelt keresünk, a fekete Devia Storm 2in1 for Lightning/USB-A/Type-C USB kábel a legpraktikusabb megoldás, hiszen kompatibilis iPhone és Type-C kimenetellel rendelkező készülékekkel is. Ha a lightning rész kell, csupán leakasztjuk a Type-C csatlakozót - ez a töltő egyszerre két legyet csap le, így tényleg az egyik kedvenc elektronikai kiegészítőnk lehet belőle. Kábele 1 méteres és 2.1 Amper nagysebességel tölti az adatokat. A fehérben elérhető Devia Smart Series 3in1 1,2 m-es vezetékkel tölti a Lightning/Android/Type-C kimenetelű telefonokat, mindezt 2 Amperrel. Egyszerre tudjuk például iPhone XR, XS Max, 11 Pro Max, 11 Pro adatkábelnek használni Androidos és Type-C telefonokkal. Persze, ha egyszerre több készüléket töltünk, akkor nem tölt 2 Amperrel.

A töltéshez egy megbízható adapterre épp úgy szükség van, mint egy adatkábelre, amihez egy univerzális fali töltőt ajánlunk, mely 220 V-tal tölti nemcsak az Apple termékeket, hanem akár más márkák készülékeit is.


Webáruház készítés