Hordozható külső akkumulátorok - POWER BANKOK

Főkategória >Okostelefon Mobiltelefon kiegészítők és alkatrészek >Hordozható külső akkumulátorok - POWER BANKOK

Ez a menüpont különböző márkajelzésű hordozható akkumulátorokat, valamint adat-/töltőkábeleket (pl. iPhone töltő, Samsung töltő), hálózati fali töltőt (ami kompatibilis iPhone, iPad, iPod, HTC, Samsung, LG, Huawei termékekkel és egyéb márkák készülékeivel), jack fülhallgató adaptert, adapter USB-ket és USB elosztót tartalmaz. A töltő kábeleket időről időre cserélni kell, amihez választhatja a mi termékeinket, kedvező áron, cseregaranciával.  A power bank az egyik legpraktikusabb elektronikai kiegészítő, amit webáruházunkból a legnagyobb tudású márkák termékei közül választhat ki.


Sorrend:


Sorrend:

A telefontöltő talán a leggyorsabban elhasználódó elektronikus kiegészítő, hisz bárhogy is vigyázunk rá, előbb-utóbb cserélni kell a kiszakadt, megtöredezett műanyag borítás vagy az adapterben megszűnt feszültség miatt – azonban, ha csak az egyikkel van gond, külön is megvásárolható a két termék. Webáruházunkban elérhető a kábel minden Apple termékhez, illetve minden micro USB kimenetellel rendelkező készülékhez is; hálózati fali töltőnk pedig minden USB végű kábellel kompatibilis.

 

Újabb típusú okostelefonokból gyakran hiányzik a jack kimenetel, amihez a hagyományos fülhallgatók csatlakoznak. Ha nem szeretnénk bluetooth-os fülhallgatót vagy headset-et vásárolni, a legegyszerűbb megoldás az adapter, mely átalakítja a C típusú csatlakozót jack csatlakozóvá, így könnyen használható a fülhallgató, vagy csatlakoztatható autós hangfalhoz is (ha nem megoldható bluetooth-szal a zenehallgatás).

 

Szintén C típusú és C típusú OTG csatlakozók átalakítására alkalmasak az USB átalakítók, ha USB csatlakozót szeretnénk készülékünkhez kapcsolni. Praktikus lehet a 4 portos USB elosztó is, mely ugyanúgy C típusú kimenethez csatlakozik, azonban egyszerre akár négy eszközt is rá lehet csatlakoztatni.

 

Nagy választékot kínálunk hordozható töltőkből, ami hasznos kiegészítője mindennapi életünknek. Sokszor előfordul, hogy elfelejtjük feltölteni telefonunkat mielőtt egy hosszabb útra indulnánk, vagy sokat használjuk azt és idő előtt lemerül. Mindig ilyenkor hagyjuk otthon a töltőt, vagy épp nincs is lehetőségünk fali töltőt használni. Ezekre az esetekre a legjobb egy külső akkumulátor, akár iPhone, akár Samsung, vagy egyéb Android termékekhez – csak arra figyeljünk, hogy a power bank mindig fel legyen töltve. A termékeink univerzálisak, kényelmes méretüknek köszönhetően könnyen hordozhatóak, de asztali töltőként is alkalmazhatóak. Márkáink között szerepel a Xiaomi , HOCO, Puridea és a Devia, melyek szinte mindegyike két USB csatlakozóval rendelkező terméket kínál, így egyszerre két készüléket is tudunk tölteni. Az akkumulátoroknak különböző teljesítménye van, 7.000 és 20.000 mAh között, mely befolyásolja a termék árát – a magasabb mAh töltésű töltők gyorsabban töltik a készülékeket, de ha ez nem kritérium, szín, forma és design alapján is kiválasztható a kedvenc termék. Elérhető csajosabb termék rózsaszínben a Puridea kínálatában 7.000  vagy 10.000 mAh kapacitással, vagy ha a férfias eleganciát és praktikumot keressük, a Puridea ProX ideális választás lehet a vezeték nélküli töltővel és digitális teljesítmény kijelzővel.


Webáruház készítés