Termék részletek


Tech-Protect Qi univerzális vezeték nélküli töltő állomás - 10W - Tech-Protect A14 3in1 Wireless Charger for Phone + Watch + Earphone - fehér

Tech-Protect Qi univerzális vezeték nélküli töltő állomás - 10W - Tech-Protect A14 3in1 Wireless Charger for Phone + Watch + Earphone - fehér
Raktárkészlet: 1 db
21 399 Ft


- Kényelmes és funkcionális töltő a Tech-Protect márkától, amely könnyedén minimálisra csökkenti a szükséges töltő tartozékok számát.

- Az A14 képes okostelefonok töltésére a MagSafe rendszer segítségével. A tartozék támogatja az Apple Airpods vezeték nélküli fejhallgatót és az Apple Watch termékeket is.

- A moduláris kialakításnak köszönhetően bármilyen konfigurációban megújíthatja a készülék energiáját, és a telefont függőlegesen és vízszintesen is használhatja - a perspektívát az igényeihez igazítva.

- A védelmi rendszer megvédi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, a töltés során folyamatosan alacsonyan tartja a hőmérsékletet. Ennek eredményeképpen még az is teljesen biztonságos, ha a készülékeket több órán át a töltőn hagyja.

- A berendezés további jellemzője az érintőkapcsolóval működtetett LED-es éjszakai fény.


Az Apple Watch töltéséhez külön, az órához mellékelt eredeti tekercs szükséges.


A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe alkalmazással rendelkező, beépített mágneses fűzőlyukkal rendelkező tokhoz működik.Ahhoz, hogy az induktív töltőt teljes mértékben ki tudja használni, javasoljuk, hogy legalább 25 W teljesítményű hálózati töltőhöz csatlakoztassa.

TERMÉKJELLEMZŐK:

- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel

- USB-C bemeneti áram: 9V/2A

- Az okostelefon kimeneti teljesítménye: 10W/7.5W/5W

- Figyelje a kimenő teljesítményt: 3W

- Fülhallgató kimeneti teljesítmény: 2W

- LED háttérvilágítás

- Moduláris kialakítás

- Egyszerre három eszköz tápellátása egyszerre

- Külön tápellátási funkció minden egyes eszközhöz

- Mágneses, erős kapcsolat


 • Gyártó
  Tech-Protect
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  FN0408
  A vásárlás után járó pontok
  642 Ft
Webáruház készítés