Termék részletek


Leather Mag Wallet MagSafe mágneses bőr kártyatartó - rózsaszín

Leather Mag Wallet MagSafe mágneses bőr kártyatartó - rózsaszín
Raktárkészlet: 1 db
2 699 Ft


- Mágneses tárca a MagSafe technológiát támogató iPhone 12 sorozatú és újabb iPhone készülékekhez.

- Valódi bőrből készült, nagyon elegánsan néz ki, és az extra erős mágnes megakadályozza, hogy véletlenül leváljon a készülékről.

- A mágneses tárca lehetővé teszi, hogy alapvető dokumentumokat, például fizetési kártyákat, iratokat vagy jegyeket tartson magánál.

- Extra erős mágnessel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a tárca szilárdan tapadjon a készülékhez a hirtelen leválás veszélye nélkül.

- A mágneses funkció csak közvetlenül olyan telefonhoz vagy tokhoz működik, amely támogatja a MagSafe®-t, pl. Leather Mag Cover. MagSafe® nélküli készülék esetén a tárca egy beépített mágnessel ellátott tokhoz rögzíthető.

- Legfeljebb 3 kártya befogadására alkalmas, így bankkártya, személyazonosító okmány vagy munkahelyi belépőkártya tárolására is használható.

- Nyaraláskor is jól jöhet, hiszen könnyen tárolhatja benne szállodai szobakártyáját, bankjegyeit vagy egy jegyet, hogy ellenőrzés esetén kéznél legyen.

- A pénztárca megfelelő profiljának köszönhetően nem akadályozza a mindennapi okostelefon-használatot.

- A tárca kiváló minőségű, varrással készült organikus bőrből készült - pontosan ugyanolyan, mint a Leather Mag Cover tok.

- Mivel mindkét termék támogatja a MagSafe®-t, duóban egy rendkívül funkcionális és stílusos szettet alkotnak a mindennapi használathoz.

Specifikációk:

- Méretek: kb. 65 × 95 mm

- Támogatás: MagSafe


 • Gyártó
  Haffner
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  HAF-HF210150
  A vásárlás után járó pontok
  81 Ft
Webáruház készítés